Bu hafta Çarşamba günü ülkenin güneyinde termometre 30 dereceye kadar çıkabilir. Hafta ilerledikçe gök gürültülü sağanak yağış ihtimali artıyor.

Pazartesi günü hava hala nispeten serin olacak. Wadden Adaları'nda sıcaklık 21 derece civarında, iç kesimlerde ise ortalama 25 derece civarında seyredecek.

Salı günü ülkenin büyük bir bölümünde sıcaklık 28 derece civarında olacak. Sadece Wadden adalarında 25 derece civarında seyredecek.

Çarşamba günü ülke genelinde güneşli ve bulutsuz bir gün olacak. Genel olarak 26-27 derece civarında olacak ancak doğu ve güney bölgelerinde yerel olarak 30 dereceye ulaşması mümkün. Wadden Adaları'nda ise sıcaklık yaklaşık 23 derece olacak. Çarşamba günü nem oranı artacak. Bu nedenle hava biraz daha "bunaltıcı" hissedebilir.

Perşembe gününden itibaren sağanak yağış ihtimali artıyor. Sıcaklıklar 27 derece civarında olacak ancak bulutlanma artacak ve sağanak yağış ihtimalini artıracak.

Cuma günü sıcaklığın 25 derecenin altına düşmesi ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Türk hastane zinciri Acıbadem, ikinci şubesini Rotterdam’da açıyor Türk hastane zinciri Acıbadem, ikinci şubesini Rotterdam’da açıyor

Haftasonu sıcaklıklar Wadden Adaları'nda 18 derece, ülkenin diğer bölgelerinde ise 23 derece civarında olacak.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş