ANWB, bu hafta kutlanacak olan Paskalya Yortusu için uyarı yayınladı. Uyarıda Perşembe gününden itibaren yollarda aşırı kalabalık ve trafik sıkışıklığı yaşanacağı belirtildi. Trafik bilgi servisine göre, trafik sıkışıklığı özellikle ülkenin merkezinde ve Kuzey Brabant'ta hissedilecek.

Paskalya bayramını değerlendirmek için yola çıkacaklara yönelik yapılan uyarıda hafta sonu günübirlik yapılan ziyaretlerin yanı sıra Almanya’dan Hollanda’ya gelecek turistlerin sayısının da artması beklenmekte.

ANWB’ye göre trafik sıkışıklığı Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren artmaya başlayacak.  Geçen yıl bu saatlerde 1491 kilometrelik trafik sıkışıklığıyla yılın en yoğun trafiği yaşanmıştı.

Cuma günü ise birçok Alman turistin sahillere ya da Wadden Adalarına doğru yola çıkacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle Almanya sınırından gelen ya da Zeeland'a doğru giden sürücülerin yol süreleri artabilir. Ayrıca Texel'e giden teknelerin de dolu olacağı belirtiliyor.

Paskalya tatili sırasında özellikle günübirlikçi yerli turistler için popüler destinasyonlardan olan De Keukenhof, Roermond'daki Designer Outlet ve Zandvoort pisti çevresinde de yoğunluk beklenmekte.

Beneluxtunnel'deki çalışmalar Rotterdam bölgesinde trafik sıkışıklığı yaratacak. Bu hafta sonu A27 Hooipolder ve Gorinchem kavşakları arası trafiğe kapatılacak.

Tatillerinden geri dönen turistler önümüzdeki hafta Pazartesi günü öğleden sonra yine trafik sıkışıklığına neden olacak.

ANWB ayrıca uzun hafta sonunun ardından Salı günü çok yoğun bir sabah trafiği bekliyor. Bu durum geçen yıl 844 kilometrelik trafik sıkışıklığına neden olmuştu.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Amsterdam'da genişletilen ücretli park yerlerine yönelik şikayetler arttı, DENK şikayet hattı açtı Amsterdam'da genişletilen ücretli park yerlerine yönelik şikayetler arttı, DENK şikayet hattı açtı

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.