Anka EU GmbH, Sera markalı hazır yaprak sarması ürününün içerisinde aşırı pestisit bulunması nedeniyle geri çağrıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada ürünlerin tüketilmemesi gerektiği ve tüketicilerin ürünü satın aldığı noktaya geri iade etmesi tavsiyesinde bulunuldu.

Geri çağırmadan etkilenen ürünün özellikleri:
Marka:
Sera 
Gramaj: Her biri 314 mililitrelik 12 kutu
Son Kullanma Tarihi: 2 Ağustos 2025
Kod Numarası: PN – 2023020202372

Sera Yaprak Sarma Geri Çağırma

Pestisit nedir?
Bakteri, virüs ve haşerelerin zararlı etkilerini ortadan kaldırmak için kullanılan kimyasallar, bazı organik bileşenler, dezenfektanlar gibi maddelere ve yöntemlere ''Pestisit'' ismi veriliyor.
Pestisitler; sebze ve meyvelerin doğada zarar görmeden yetişmesi ve yaşam alanlarımızın zararlı mikroorganizmalardan arınması gibi konularda fayda sağlamasının yanında kullanım yanlışlığına bağlı olarak insan sağlığı açısından da büyük bir tehdit oluşturabiliyor.

İnsanlık tarihinde çok uzun yıllardır kullanılan birçok Pestisit olsa da günümüzde en fazla kimyasal Pestisitler kullanılmakta.
©Sonhaber.eu

Almanya’yı tehdit eden istilacı karıncalar elektrik ve internet kablolarını kemiriyor Almanya’yı tehdit eden istilacı karıncalar elektrik ve internet kablolarını kemiriyor

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş