• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
22°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya'da oturum izni alamayan Ayşe Çubuk, Nürnberg'deki evinde intihar etti. Eşi Osman Yalın, Almanya'nın aile birleşiminde zorluk çıkardığını belirtti.

ALMANYA

Almanya'da 2023'te 18.497 çocuk cinsel istismara uğradı. Vakaların çoğu internet üzerinden gerçekleşti, mağdurların yüzde 75,6'sı kız çocuğu.

ALMANYA

Sırbistan’ın Gradina sınır kapısında yapılan sıkı kontrole takılan gurbetçinin aracından binlerce euro beyan edilmemiş para çıktı.

ALMANYA

Almanya’nın Frankfurt kentinde arabasından vaz geçenlere tanınacak 49 euroluk Almanya Bileti (Deutschlandticket) teşviki 1 Temmuzda başladı. İşte detaylar…

ALMANYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi günü oynanacak Hollanda – Türkiye Euro 2024 çeyrek final maçını tribünlerden seyretmek için Almanya’ya geliyor.

ALMANYA

Almanya Federal İstatistik Dairesi (Destatis) açıklamasına Almanya ve Hollanda'da her 5 kişiden 1'i, Belçika'da her 6 kişiden 1'i yalnız yaşıyor.

ALMANYA

Avrupa Ödemeler Girişimi'nin (EPI) yeni Avrupa dijital ödeme sistemi Wero Almanya hizmete girdi. Bu ay sonunda Belçika’da da bu sisteme...

ALMANYA

Bin bir hevesle memlekete varmak için Belçika’dan yola çıkan gurbetçi aile, güpegündüz sahte polisler tarafından Almanya, Köln yakınlarında soyuldu.

ALMANYA

Almanya’da satılan iki bebek maması markası, içerisinde kanserojen etkisi olabilen aflatoksin tespit edilen bazı ürünlerini geri çağırdı.

ALMANYA

Türkiye’den Almanya’ya dönen adamın üstünden 8 bin euro nakit ve 70 bin euro değerinde sahte dolar çıktı. Adam hakkında soruşturma...

ALMANYA

Almanya’da 1 Temmuz 2024 itibariyle bir dizi değişiklik oldu. Hayatımızı etkileyecek bu değişiklikleri sizler için listeledik.

ALMANYA

Perakende satış mağazası Tedi, bazı plastik mutfak gereçlerini, içerisinde fazla miktarda kanserojen madde bulunduğu gerekçesiyle geri çağırdı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu