• DOLAR 34,00 %0.28
  • EURO 37,85 %0.63
  • ALTIN 2.820,62 %0.39
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-2.77
  • ETHERIUM 2.293 %-3.66
22°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya'da vatandaşlık parası alan kişi sayısı 5,5 milyonu geçti. Bunların 4 milyona yakını çalışamaz, 1,5 milyonu ise çalışabilir vatandaşlardan oluşuyor.

ALMANYA

Almanya’da, kabul edilen yeni yasa tasarısına göre, sosyal medyada yapılan ‘teröre destek’ paylaşımlarını beğenenler, daha hızlı sınır dışı edilecek.

ALMANYA

Almanya’da bugün yürürlüğe giren çifte vatandaşlık konusunda T.C. Frankfurt Başkonsolosluğundan bir duyuru yayınlandı.

ALMANYA

Dortmund'da Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Eving Selimiye Camii kadınlar kolu üyeleri, hastanedeki çocukları ziyaret ederek, sevindirdi.

ALMANYA

2024 yılının Dünyanın en mutlu şehirleri belli oldu. “Altın şehirler” arasında Almanya ve Hollanda’dan 3, Belçika ve Fransa’dan 1’er şehir...

ALMANYA

Almanya'da kira bedeline dahil edilen Kablo TV ücretini ödemek istemeyen kiracılar, 30 Haziran'a kadar tercih ettiği seçeneği belirlemek zorunda.

ALMANYA

Almanya’da yeni bir dolandırıcılık vakası ortaya çıktı. Sahte bir fotoğraf kullanan dolandırıcılar, linke tıklayan kişilerin kimlik bilgilerini çalıyor.

ALMANYA

Almanya Almanya Federal İstatistik Ofisi, bu yılın ilk çeyreğinde konut fiyatlarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,7 gerilediğini...

ALMANYA

Almanya’da polis isim benzerliği nedeniyle Türk ailenin evini bastı. Eve giren polisler, suçsuz genç Ercan Tümer’in elmacık kemiğini kırdı, gözünü...

ALMANYA

Almanya'da 'Herkese Bir Miras Vakfı' tarafından düzenlenen çekilişle üç şehirden 30 yaşındaki üç kişiye 20 bin euro miras verilecek.

ALMANYA

Almanya’da 1 Temmuz 2024 itibariyle bir dizi değişiklik olacak. Hayatımızı etkileyecek bu değişiklikleri sizler için listeledik.

ALMANYA

Bebekleri ağladığı için doktora götüren Türk çift, şoke oldu. Gençlik Dairesi vücudunda kırıklar tespit edilen bebeği ailenin elinden aldı. 

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu