• DOLAR 34,25 %0.08
  • EURO 37,04 %-0.01
  • ALTIN 3.027,44 %1.17
  • BİST100 8.839 %2.13
  • BITCOIN 67.259 %-0.65
  • ETHERIUM 2.631 %-1.47
14°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya genelinde satışta olan Deutschlandticket (Almanya Bileti) fiyatına önümüzdeki yıl en az 5, en fazla 10 euro zam yapılması planlanıyor.

ALMANYA

Almanya'nın önümüzdeki haftadan itibaren tüm sınırlarında kontrollere başlama kararı, Hollanda'da endişe ile karşılanırken, Avusturya bu karara karşı çıktı.

ALMANYA

Almanya’nın güneydoğusu ve Avusturya’nın altı eyaletinde görülecek aşırı yağışlar nedeniyle vatandaşlar sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı.

ALMANYA

Almanya İçişleri Bakanı Fraser, tüm ulusal sınırlarda pasaport kontrolü uygulamasını başlatmak için harekete geçti. Bakan planını Avrupa Komisyonuna iletti.

ALMANYA

Almanya’da süt ürünleri fiyatları artmaya devam ediyor. Özellikle tereyağı fiyatının önümüzdeki aylarda 4 euroyu geçeceği tahmin ediliyor.

ALMANYA

Avrupa’nın batısında yaz bitti. Hollanda, Almanya ve Belçika’da bugünden itibaren yağmur ve şiddetli rüzgarla birlikte sıcaklıklar da düşecek.

ALMANYA

Almanya’da kira yardımı olarak yılda 4 bin 500 Euro’ya kadar destek alabilirsiniz. Yeni reformlarla birlikte birçok hane yardımdan faydalanabiliyor.

ALMANYA

Almanya’da satışta olan Johannes Kordt Handelskontor GmbH’ya ait kaju fıstıkları cam parçaları içerebileceği şüphesiyle geri çağrıldı.

ALMANYA

Berlin’de yaşanan silahlı saldırıda 42 yaşındaki Türk rapçi Çağlar Budaklı hayatını kaybetti. Kardeşi ve yoldan geçen biri yaralandı. Saldırganlar aranıyor.

ALMANYA

Almanya'da Bakanlar Kurulu emekliliği geldiği halde çalışmaya devam edenlere “Emekliliği Erteleme Primi” adı altında kesintisiz, toplu prim ödemesi yapacak.

ALMANYA

Kuzey Almanya’da ev kiraları son iki yılda %11 arttı. En fazla metrekare fiyatı artışı Hamburg, Bremen ve Oldenburg’da kaydedildi.

ALMANYA

Almanya’da EDEKA ve Marktkauf'ta satılan atıştırmalık, kakaolu ve fındıklı hurma topları içinde metal kalıntıları tespit edilmesi üzerine geri çağrıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu