• DOLAR 34,21 %0.25
  • EURO 37,09 %0.06
  • ALTIN 2.979,82 %0.86
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.000 %-0.74
  • ETHERIUM 2.603 %-0.86
13°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika’da yaşlılara yönelik şiddet vakalarında artış görülüyor. Haftalık olarak yaklaşık 30 vaka tespit ediliyor.

ALMANYA

Hollanda, Almanya ve Belçika'da 16 Haziran’da idrak edilecek Kurban Bayramı’nın birinci gününün sabahında kılınan bayram namazı saatleri belli oldu.

BELÇİKA

Belçika’nın Flaman bölgesinde 1 Temmuz'dan itibaren uygulamaya giren yeni kurala göre, bazı binek araçları yalnızca iki yılda bir muayeneye girecek.

BELÇİKA

Belçika’nın Antwerpen kentinde meydana gelen korkunç patlamada 1 kişi öldü 3’ü ağır 5 kişi yaralandı. İki kişiyi arama çalışmaları devam...

BELÇİKA

Sigara içenler, izmaritlerini yere atmaları durumunda ağır bir Belediye İdari Yaptırımı (GAS) cezası riskiyle karşı karşıya kalacak.

BELÇİKA

Süpermarket zinciri Carrefour, Belçika’daki dükkanlarında satılan mozzarella peynirlerini listeria bakterisi tespit edilmesi üzerine geri çağırdı.

BELÇİKA

Belçika’da birçok kişinin bilmediği bir kural var. Ehliyetinize, bisikletli veya yaya olarak bir ihlalde bulunmanız halinde en az 15 gün...

BELÇİKA

Belçika, hız sınırını aşan sürücüleri cezalandırmak için yeni bir yöntem kullanmaya başladı. Bir belediye akıllı trafik ışıklarını kullanmaya başladı.

BELÇİKA

Belçika’nın bir bölgesinde, trafikte giderken cep telefonu kullandığı tespit edilen tüm sürücülerin ehliyetine 15 gün el konulacak.

BELÇİKA

Belçika ve Hollanda’dan gençler, Temmuz ve Ağustos aylarında Belçika’daki tüm toplu taşıma araçlarını bir ay boyunca sınırsız kullanabilecek.

BELÇİKA

Dyab Abou Jahjah ve 30 Mart Hareketi, Gazze'de İsrail ordusu için savaşan beş Belçikalı asker hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

BELÇİKA

Belçika'nın nüfusu bir yılda 66 bin kişi arttı. İstatistik Ofisi Statbel bir önceki yıla göre nüfus artışının yüzde 0,57 olduğunu...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu