• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.399 %1.34
  • ETHERIUM 2.580 %5.26
19°

Fransa Haberleri

fransa haberleri ve güncel fransa gelişmeleri, fransa ile ilgili tüm video, fransa fotoğrafları ve fransa haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


FRANSA

Almanya'nın bu hafta sınırlarında başlattığı kontrollerin ardından, Fransa’da da benzer talepler yükselmeye başladı. Halkın yüzde 77’si buna destek veriyor.

FRANSA

Fransa’nın La Rochelle kentinde sahte fatura düzenleyen bir bakım hemşiresinin evinde 800 bin euro nakit ve çok sayıda sanat eseri...

FRANSA

Fransa’yı şok eden bir olay yaşandı. Bir baba 5 aylık bebeğini döverek öldürdü. Durumdan haberdar olan annenin ise yetkililere haber...

FRANSA

Fransa’da aralarında Boulanger, Cultura ve Truffaut gibi firmaların bulunduğu onlarca şirkete siber saldırı yapıldı. Milyonlarca kişinin verisi çalındı.

FRANSA

Fransa'da muhtemelen bir pesto sos nedeniyle beş botulizm vakası tespit edildi. Tarım Bakanlığı pazarda satılan tüm ürünleri geri toplattı.

FRANSA

Fransa’da farklı marketlerde satılan 33 cl’lik Fanta ve Coca-Cola içecekleri yanlış etiketleme nedeniyle geri çağrıldı.

FRANSA

Fransa’da başbakanlık koltuğuna oturacak isim kesinleşti.  Fransa Cumhurbaşkanı Macron, eski Dışişleri Bakanı Michel Barnier'i başbakan olarak atadı.

FRANSA

Fransa ile İtalya’yı birbirine bağlayan Mont-Blanc tüneli bakım çalışmaları nedeniyle 16 hafta boyunca trafiğe kapalı kalacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu