• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
21°

Geri çağırma Haberleri

Geri çağırma haberleri ve güncel Geri çağırma gelişmeleri, Geri çağırma ile ilgili tüm video, Geri çağırma fotoğrafları ve Geri çağırma haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


FRANSA

Fransa’da farklı marketlerde satılan 33 cl’lik Fanta ve Coca-Cola içecekleri yanlış etiketleme nedeniyle geri çağrıldı.

ALMANYA

Almanya’da satışta olan Johannes Kordt Handelskontor GmbH’ya ait kaju fıstıkları cam parçaları içerebileceği şüphesiyle geri çağrıldı.

ALMANYA

Almanya’da EDEKA ve Marktkauf'ta satılan atıştırmalık, kakaolu ve fındıklı hurma topları içinde metal kalıntıları tespit edilmesi üzerine geri çağrıldı.

ALMANYA

Hollanda, Almanya ve Belçika’da satışta olan 4 ayrı çeşit Dille & Kamille markalı baharatlar her üç ülkede de geri toplatılıyor.

ALMANYA

Almanya’da satılan Sera marka hazır yaprak sarma ürünü ile ilgili uyarı yayınlandı. Pestisit kalıntıları tespit edilen ürünler geri çağrıldı.

ALMANYA

Almanya ve Hollanda’da satılan farklı markalardaki peynirli kurabiyeler içerisinde metal parçacıkları tespit edilmesi üzerine geri toplatılıyor.

HOLLANDA

Zeeman mağazası yakın tarihte satışta olan bebek uyku tutulumlarını boğulma riski taşıdığı için geri çağırdığını açıkladı.

ALMANYA

Almanya’da satılan bir Türk markasına ait baharat, içerisinde fazla miktarda kimyasal madde bulunduğu için geri çağrıldı.

BELÇİKA

Belçika’da satılan Alpina marka mutfak gereçleri, içerisinde bulunan kanserojen maddelerin yiyeceklere bulaşma riski bulunduğu gerekçesiyle geri çağrıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu