• DOLAR 34,07 %-0.13
  • EURO 38,06 %0.32
  • ALTIN 2.827,47 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %3.51
  • ETHERIUM 2.469 %5.74
20°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Savcılık Zeeland Bölgesindeki uluslararası Vlissingen Limanı’nda 3600 kilogram kokain ele geçirildiğini açıkladı.

HOLLANDA

Hollanda’da uzun süren yağışlardan sonra en sonunda yaz geliyor. Önümüzdeki hafta sıcaklıklar 30 dereceye kadar çıkacak.

HOLLANDA

Öğrenciler, eğitimini zamanında bitirmeyenlere getirilecek para cezası için tekrar sokağa çıkıyor. Cumartesi günü Utrecht’te büyük çaplı eylem düzenlenecek.

HOLLANDA

Hollanda’da özel sektör konutlarının kirasına sınırlama getirecek yeni yasa Temsilciler Meclisi’nin kararını ardından Senato’da da büyük destek gördü.

HOLLANDA

Hollanda'da Türk çocuklarının eğitimine katkıları ve hukuk camiasında elde ettiği başarılar nedeniyle Göçün 60. yılında Nazmi Türkkol’a onur ödülü verildi.

HOLLANDA

Hollanda’da yaklaşık iki hafta sonra süpermarketlerden sigara satın alınamayacak. Satış yasağı 1 Temmuz’da başlıyor.

HOLLANDA

Hollanda’nın Den Haag kentinin bu sokağı yeniden inci kez “Hollanda’nın en güzel Oranje sokağı” seçildi.

ALMANYA

Hollanda, Almanya ve Belçika'da 16 Haziran’da idrak edilecek Kurban Bayramı’nın birinci gününün sabahında kılınan bayram namazı saatleri belli oldu.

HOLLANDA

Belirli bir yaşa gelen kişiler için ödenen Yaşlılık aylığı (AOW) 1 Temmuz itibariyle artıyor. Önümüzdeki ay ödenecek yaşlılık aylığı net...

HOLLANDA

Uzun soluklu koalisyon görüşmelerinin ardından 4 partili yeni sağ kabinede kimlerin bakanlık koltuğuna oturacağı netleşti.

HOLLANDA

Hollanda’da kurulacak Dick Schoof başkanlığındaki kabinede yer alan 4 başbakan yardımcısının ismi kesinleşti.  Kim bu kişiler? İşte cevabı…

HOLLANDA

Son 6 ayda yaklaşık 500 kez ev veya iş yerlerine patlayıcıyla saldırıldı. Sayı azalsa da vakaların en fazla olduğu şehirler...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu