• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.399 %0.63
  • ETHERIUM 2.550 %3.29
20°
2 ay önce BELÇİKA

Belçika’nın Flaman Brabant bölgesinde bir Lidl dükkanını fareler bastı. Federal Gıda Zinciri Güvenliği Ajansı marketi geçici süreliğine kapattı.

2 ay önce ALMANYA

Almanya Almanya Federal İstatistik Ofisi, bu yılın ilk çeyreğinde konut fiyatlarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,7 gerilediğini açıkladı. 

2 ay önce ALMANYA

Booking.com üzerinden seyahat rezervasyonu yaparken dikkat edin. Şirket dolandırıcılık vakalarında patlama olduğu konusunda uyardı.

2 ay önce ALMANYA

Almanya’da polis isim benzerliği nedeniyle Türk ailenin evini bastı. Eve giren polisler, suçsuz genç Ercan Tümer’in elmacık kemiğini kırdı, gözünü şişirdi.

2 ay önce FRANSA

Fransa yavaş yavaş ülkedeki otoyollarda bulunan gişe kapılarını kaldırıyor. Otoyol ücretleri çevrimiçi, otomatlar veya resmi satış noktalarında ödenebiliyor.

2 ay önce ALMANYA

Almanya'da 'Herkese Bir Miras Vakfı' tarafından düzenlenen çekilişle üç şehirden 30 yaşındaki üç kişiye 20 bin euro miras verilecek.

2 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da Temmuz itibariyle asgari ücrete zam yapıldı. Buna bağlı olarak ödenek miktarları da arttı. İşte 1 Temmuzdan itibaren geçerli ödenek miktarları…

2 ay önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) diyabet hastaları için üretilen Ozempic ilaçlarının sahte versiyonlarının sağlık için tehlikeli olduğunu açıkladı.

2 ay önce HOLLANDA

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis'in NATO Genel Sekreterliği adaylığından çekilmesiyle, tek aday olarak kaldı.

2 ay önce BELÇİKA

Belçika Federal Polisi, bu hafta sonunda sıkı trafik kontrolleri yapacağını duyurdu. Kontroller ülke genelinde yapılacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu