• DOLAR 34,11 %0.28
  • EURO 38,16 %0.26
  • ALTIN 2.869,44 %1.42
  • BİST100 9.920 %-0.56
  • BITCOIN 63.100 %0.17
  • ETHERIUM 2.549 %4.28
25°
1 ay önce SAĞLIK

Endişe yaratan mpox (maymun çiçeği) virüsü nedir? Nedeni, korunma yolları ve tedavisi nasıl? İşte merak edilen soruların cevapları…

1 ay önce DÜNYA

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Afrika'da yayılan ve ölü sayısının 524'e çıktığı mpox virüsü (maymun çiçeği) salgını nedeniyle küresel acil durum ilan etti.

1 ay önce ALMANYA

Tatil sezonunun sona ermesiyle birlikte, gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüşleri hız kazandı. Sınır kapılarındaki bekleme süreleri uzamaya başladı.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da Danıştay’dan önemli karar; Göçmenlik Dairesi (IND)'nin, ülkesine seyahat eden Suriyeli sığınmacıların oturumlarını iptal edebilecek.

1 ay önce BELÇİKA

ArcelorMittal firması haksız yere işten çıkarttığı, eski sendikacı Osman Disli'ye tazminatın yanında 6 aylık ücretini de ödemek zorunda kaldı.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da yaşayan ve zayıflama ameliyatı için Türkiye’ye giden Aleyna Bozkurt (24), taburcu olduktan sonra hayatını kaybetti. Aile hukuk mücadelesi veriyor.

1 ay önce ALMANYA

Almanya’da yapılan bir araştırma, ehliyet almak için yapılan masrafların giderek daha pahalı hale geldiğini gösterdi. Bir yılda masraflar yüzde 7,6 arttı.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da şiddetli fırtına sokaklarda su baskınlarına yol açtı. Yağmurlu hava ne kadar daha etkili olacak? Hafta sonu hava nasıl?

1 ay önce ALMANYA

Avrupa’da yaşayan ve yurtdışı plakalı aracını geçici olarak Türkiye’de bırakmak isteyen gurbetçilerimizin uyması gereken 185 gün şartı nedir?

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’dan Antalya’nın Kaş ilçesine tatile giden gurbetçi ailenin 5 yaşındaki oğlu havuza düşerek hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu