• DOLAR 34,14 %0.07
  • EURO 38,14 %0.07
  • ALTIN 2.873,55 %-0.05
  • BİST100 9.900 %0.00
  • BITCOIN 63.500 %0.95
  • ETHERIUM 2.635 %1.46
18°
2 gün önce HOLLANDA

Hollanda’da bir hafta içerisinde çocukların istismar edildiği büyük bir vaka daha ortaya çıktı. Yüzlerce erkek çocuğa ait fotoğraf ve videolar bulundu.

2 gün önce BELÇİKA

Belçika'da her gün 14 çocuk okula giderken veya gelirken kaza geçiriyor. Uzmanlara göre özellikle motosiklet sürücülerin karıştığı kazalar önem arz ediyor.

2 gün önce BELÇİKA

Perakende ve toptan market zinciri Delhaize, kendi markası ile satılan rendelenmiş havuç kavanozlarını geri çağırdı.

2 gün önce BELÇİKA

Tatil için Belçika'dan Türkiye’ye giden gurbetçi ailenin aracı, yetkisiz kişilerce kullanıldığı iddiası ile bağlandı. Aileye 320 bin lira ceza kesildi.

2 gün önce DÜNYA

Avusturya’da yaşanan sel felaketi nedeniyle ATİB tarafından ülkede bulunan 63 camide bugün Cuma namazını takiben yardım toplanacağı açıklandı.

2 gün önce HOLLANDA

Rotterdam’da meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, saldırgan dahil iki kişi yaralandı. Saldırgan, çevredekilerin müdahalesiyle yakalandı.

2 gün önce ALMANYA

Avrupa’daki Türk toplumuna ulaşmak isteyen şirketler için Sonhaber.eu’dan 15. yıla özel reklam kampanyası. Yüz binlerce kişiye ulaşmak bir tık uzağınızda.

2 gün önce BELÇİKA

Kom op tegen Kanker kurumu, kanser vakalarının yüzde 40'ının sağlıklı bir yaşam tarzıyla önlenebileceğini belirterek yeni bir kampanya başlattı.

3 gün önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Yeni bir araştırma, daha önce açıklananlara rağmen, çay ve kahve tüketiminin kalp sağlığına olumlu etkileri olabileceğini gösterdi.

3 gün önce ALMANYA

İş Merkezleri, vatandaşlık parası başvurularında e-posta kullanımını yasakladı, yeni sistem devreye giriyor. Bu durum farklı kesimlerden eleştiriliyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu