• DOLAR 34,30 %0.11
  • EURO 36,99 %-0.04
  • ALTIN 3.003,18 %-0.82
  • BİST100 8.744 %-1.07
  • BITCOIN 66.450 %-1.61
  • ETHERIUM 2.560 %-2.52
18°
1 gün önce BELÇİKA

Belçika’da gaz ve elektrik aboneleri için Elektrik ve Gaz Düzenleme Komisyonu’ndan (CREG) önemli bir açıklama geldi. Tarifeyi değiştirmek, daha karlı olabilir.

1 gün önce HOLLANDA

DENK Partisi, 12 Ekim’de gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetimini belirledi. Ejder Köse başkan seçildi. Tunahan Kuzu ise onursal üye oldu.

1 gün önce HOLLANDA

Hollanda’da eylül ayında konut fiyatları yine yükseldi. Geçen yılın aynı dönemine göre bu yıl konut fiyatlarında yüzde 11,4 oranında artış gözlemlendi.

1 gün önce SAĞLIK

Diş ve diş eti sağlığımızı korumak için şekerli gıdalardan uzak durmak yeterli mi? Hangi gıdalar ağız sağlığı için faydalı? İşte cevabı…

1 gün önce BELÇİKA

Belçika polisi kapı kapı dolaşarak vatandaşları kandıran ve iş bitiminde çok yüksek fatura çıkartan sözde tamirciler konusunda uyardı.

1 gün önce ALMANYA

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde bir düğün konvoyu, yolu kapatıp havaya ateş açtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 gün önce BELÇİKA

Belçika’nın Flaman bölgesinde, farklı şehirlerde görev yapan beş Türk imamın çalışma izinleri, maaşlarının Türkiye’den ödendiği nedeniyle iptal edildi.

2 gün önce HOLLANDA

Yaklaşık 22 bin Eneco müşterisinin hesaplarına bir sistem hatası nedeniyle yanlışlıkla yüzlerce euro  yatırıldı. Bu müşterilerin parayı geri ödemesi gerekiyor.

2 gün önce ALMANYA

Düzenlenen Uluslararası Türk Diasporası Sempozyumun'da 33 farklı ülkeden gelen akademisyenler Avrupalı Türklerin geleceği masaya yatırıldı.

2 gün önce HOLLANDA

Hollanda’da kendini danışman olarak tanıtarak evlilik veya iş üzerinden oturum vaadiyle insanları kandırıp binlerce eurosunu alan dolandırıcılar çıktı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu