• DOLAR 34,30 %0.10
  • EURO 36,98 %-0.07
  • ALTIN 2.998,63 %-0.97
  • BİST100 8.715 %-1.40
  • BITCOIN 65.820 %-2.27
  • ETHERIUM 2.499 %-4.62
16°
2 gün önce BELÇİKA

Belçika’da sahaya atılan havai fişek bir futbolcunun parmağını kaybetmesine neden oldu. Havai fişek atan seyirci gözaltına alındı.

2 gün önce DÜNYA

FETÖ terör örgütüne yakın medya organları, örgütün lideri Fettullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldüğünü duyurdu.

2 gün önce DÜNYA

ABD’de beyin ölümü gerçekleştiği için fişi çekilen ve organ bağışçısı olan adam, organları çıkartılmak için ameliyata alındığında canlandı.

3 gün önce HOLLANDA

Aalsmeer’de bir grup genç, bir otoparkta duran onlarca araçların üstüne yangın söndürücü tüpleri sıkarak boşalttı. Üç genç yakalandı, 4 genç hala aranıyor.

3 gün önce DÜNYA

Siber suçlular her geçen gün yeni bir yol buluyor. Son aylarda kendilerine kurban arayan bu dolandırıcılar Netflix ve Disney+ abonelerine dadandı.

3 gün önce HOLLANDA

Hollanda'da yabancıların kara para aklama şüphesiyle hesaplarının kapatıldığı iddialarına dair bir banka CEO'sunun itiraf niteliğindeki açıklaması basına sızdı.

4 gün önce FRANSA

Almanya’nın kara sınırlarında başlattığı kontrollerin ardından, Fransa’da benzer bir karar aldı. Ülke sınırlarında kontroller 1 Kasım’da başlıyor.

4 gün önce ALMANYA

Hırvatistan Gümrüğü Türkiye’deki tatilinden sonra Almanya’ya dönen gurbetçiye yanında getirdiği iki kutu böcek ilacı için 9 bin euro ceza kesti.

4 gün önce ALMANYA

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Hac-Umre Seyahat İşleri Başkanlığı, engelli vatandaşlar ve aileleri için umre programı düzenliyor.

4 gün önce HOLLANDA

Sigaraya gelen zamla birlikte ülkeye sokulan kaçak sigaralar da arttı. Son veriler Hollanda'da en fazla kaçak sigara tüketilen şehirleri ortaya çıkarttı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu