Belçika'da sigara satışı kurallarına uymayan dükkanlar kapatılacak Belçika'da sigara satışı kurallarına uymayan dükkanlar kapatılacak

Belçika'nın Sint-Truiden kentinde düzenlenen 6-7-8 yaş grubu judo turnuvasında, 27-28 kilo kategorisinde mücadele eden Abdülhakim Yağar, altın madalyanın sahibi oldu. Finalde sadece iki saniyede rakibini mağlup ederek turnuvanın en hızlı galibiyetini elde etti.

Koersel Judo Kulübü'nde antrenmanlarına devam eden 8 yaşındaki Yağar, 2024 yılı ikinci sezonunda katıldığı ilk turnuvada büyük bir başarıya imza atarak kürsünün en üst basamağına çıktı.

Nd6 4321 Topaz Rawdenoise Sharpen (1)

Turnuvada Almanya, Hollanda ve Belçika'dan gelen judocular tatamilerde madalya için ter döktü. Yağar, turnuvada karşılaştığı tüm rakiplerini ipponla mağlup ederek altın madalyaya uzandı.

Nd6 4290 Topaz Rawdenoise Sharpen (1)

İlk rakibi Mathias Lorin'i ipponla yenen Yağar, ardından Fil Jaeken'i de aynı şekilde mağlup etti. Final maçında ise sadece iki saniye içinde rakibini yenerek, turnuvanın en hızlı ippon galibiyetini aldı.

Nd6 4300 Denoiseai Raw (1)

Yağar, turnuvanın ardından, “Antrenmanlarıma kaldığım yerden devam ediyorum. Kendimi geliştirmek için azimle çalışıyorum. İnşallah 13 Ekim’de Genk kentinde düzenlenecek olan turnuvada da altın madalya kazanırım” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Haber ve fotoğraflar: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi