Belçika'nın Limburg eyaletinde 1. Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren Turkse Rangers, sezonun 6. haftasında Koersel deplasmanında oynadığı maçta üç golle üç puanın sahibi oldu. Anadol ve Beringen Türkgücü taraftarlarının da desteğini arkasına alan Turkse Rangers, 90 dakika sonunda sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Maçta daha çok gol fırsatları bulan taraf Turkse Rangers olmasına rağmen, Koersel son dakikaya kadar puan alabilmek için büyük bir mücadele gösterdi.

N D45229 De Noise A I Raw

Maça hızlı başlayan Turkse Rangers, ilk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklenmeye başladı. Aradığı golü 10. dakikada Sergen Yakupçebioğlu'nun kafa vuruşuyla bulan takım, 0-1 öne geçti. Ancak Koersel, 17. dakikada Turkse Rangers defansı ve kaleci hatasını iyi değerlendirerek Asnong'un golüyle skoru 1-1'e getirdi.

Maçın 29. dakikasında Turkse Rangers, üst üste iki mutlak gol fırsatını kaçırdı. İlk yarının son dakikasında ise Turkse Rangers Oğuzhan Kaylesiz'in penaltı golüyle 1-2 öne geçti.

N D45225 De Noise A I Raw

İkinci yarıya ev sahibi Koersel başladı. Turkse Rangers, 48. dakikada Sergen Yakupçebioğlu’nun ikinci golüyle farkı ikiye çıkardı ve 1-3 öne geçti. Ancak Koersel, pes etmedi ve 83. dakikada Maes’ın attığı golle durumu 2-3’e getirdi.

N D45222 De Noise A I Raw

Maçın son dakikalarında her iki takım da gol fırsatlarından yararlanamadı ve mücadele Turkse Rangers’ın 3-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Başkan Cabbar Alkan: Zor da olsa galip gelmenin sevincini yaşadık
Turkse Rangers Başkanı Cabbar Alkan, Sonhaber.eu’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şampiyonluk parolasıyla sezona başladık ve Koersel’de de aynı hedefle sahaya çıktık. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk, 90 dakika kıran kırana bir mücadele oldu. Galip gelen taraf biz olduk, evimize mutlu dönüyoruz. Anadol ve Beringen Türkgücü taraftarlarına da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Pazar günü Park Houthalen ile karşılaşacağız, inşallah bu maçı da kazanıp şampiyonluk yolunda ilerleriz. Oynadığımız altı maçta 5 galibiyet ve bir beraberlikle 16 puan topladık ve grubumuzda ikinci sıradayız.”

Turkse Rangers İlk 11: 
Kalede: Bünyamin Emanet
Defans: Piet Proesmans, Sohaib Aburiala, Kaan Tanrıver, Berkay Demirsoy
Orta saha: Sergen Yakupçebioğlu, Oğuzhan Kaylesiz, Antonio Stankov, İlias Choua
Forvet: Fatih Turan, Jessy Hubertas Hendrikx
Yedekler: Zairo Swerten, Yarne Claessens, Ofun Fabrice, Okan Sarachoğlu, Erkam Cemal Er.
Haber ve fotoğraflar Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Gurbetçiler için başlanan TOKİ evleri 2025’de teslim ediliyor Gurbetçiler için başlanan TOKİ evleri 2025’de teslim ediliyor

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi