• DOLAR 34,28 %0.46
  • EURO 37,20 %0.35
  • ALTIN 2.981,43 %0.92
  • BİST100 9.058 %0.62
  • BITCOIN 67.900 %1.34
  • ETHERIUM 2.641 %0.53
13°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika’da bazı trafik kurallarını ihlal edenlere yüzlerce euro ceza kesiliyor ve hatta ehliyeti iptal ediliyor. Bu ihlallerden biri de park...

BELÇİKA

Belçika’da ehliyete puan sistemi tekrar gündemde. Bununla birlikte belirli puana ulaşan sürücülere de zorunlu ehliyet sınavı getirilecek.

BELÇİKA

Belçika’da kilo vermek için internetten satın aldığı sahte Ozempic ilacını kullanan 45 yaşındaki bir kadın insülin komasına girdi.

BELÇİKA

Belçika’da gençler arasında çıkan alacak-verecek tartışması kanlı bitti. Biri Türk ikisi Kosovalı, üç genç bıçaklandı, 17 yaşındaki saldırgan kaçtı.

BELÇİKA

ArcelorMittal firması haksız yere işten çıkarttığı, eski sendikacı Osman Disli'ye tazminatın yanında 6 aylık ücretini de ödemek zorunda kaldı.

BELÇİKA

Belçika’da bir gün internet kesintisi yaşayan vatandaşlara tazminat ödenecek. Yeni uygulama 1 Kasım’da başlıyor.

BELÇİKA

Bugün Hollanda ve Belçika’da yılın en sıcak günü yaşanabilir. Her iki ülkede de bazı bölgeler için sarı bazıları için turuncu...

BELÇİKA

Uluslararası yapılan bir araştırmaya göre Belçikalılar Avrupa’nın en sadık çalışanları. Sadece yüzde 9’luk bir kesim iş değiştirmeyi düşünüyor.

BELÇİKA

Belçika’da dizel ve benzin fiyatı 7 ağustos itibariyle düşüyor. Bu düşüşe ısınma yakıtı veya kalorifer yakıtı olarak geçen fuel oil...

BELÇİKA

Valonya hükümeti, bölgede geçerli olacak bir yol vinyeti uygulaması başlatmayı planlıyor. Yani Ardenen'a gitmek için ödeme yapmak zorunda kalabiliriz.

BELÇİKA

Belçika İstatistik Bürosu Statbel rakamlarına göre ülkede doğum oranları son 82 yılın en düşük seviyesine geriledi.

BELÇİKA

Belçika’da satılan Alpina marka mutfak gereçleri, içerisinde bulunan kanserojen maddelerin yiyeceklere bulaşma riski bulunduğu gerekçesiyle geri çağrıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu