• DOLAR 34,30 %0.51
  • EURO 37,20 %0.38
  • ALTIN 2.990,61 %1.23
  • BİST100 8.976 %-0.30
  • BITCOIN 67.750 %1.09
  • ETHERIUM 2.625 %0.37
15°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika federal polis, giderek yaygınlaşan QR kod dolandırıcılığı olarak bilinen 'quishing' konusunda vatandaşları uyanık olmaları konusunda uyardı.

BELÇİKA

Türkiye’deki tatilinden sonra Belçika’ya dönmek için yola çıkan gurbetçi, Sırbistan’da hız sınırını aştığı için ehliyetini polise teslim etmek zorunda kaldı.

BELÇİKA

Belçika’da haziran ayında yapılan seçimlerin ardından hükümeti kurma görevi üstlenen N-VA lideri Bart De Wever, Kral Philippe'ye istifasını sundu.

BELÇİKA

Belçika'da 2024-2025 sezonunda 1. Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Beringen Türkgücü, hazırlık maçında KFC Diest’i kendi sahasında 1-0 mağlup etti.

BELÇİKA

Belçika’da çocuğunun eğitimiyle ilgilenmeyen, okul parasını ödemeyen veya Hollandaca konuşmayan ailelere idari para cezası verilmesi düşünülüyor.

BELÇİKA

Belçika’nın Valonya ve Brüksel bölgelerinde Fransızca eğitim alan 132 bin öğrenciyi ilgilendiren bir karar alındı. Okulda akıllı telefon kullanımı yasaklandı.

BELÇİKA

Belçika'da, halk arasında maymun çiçeği olarak bilinen mpox virüsüne karşı şimdilik koruyucu bir aşı kampanyası başlatılmayacak.

BELÇİKA

Belçika’da hayır kurumlarına yapılan bağışlarda kimlik sicil numarası şartı geldi. Bu yıl başlanan uygulama, 2025 yılından itibaren zorunlu oluyor.

BELÇİKA

Belçika'da 2025'te emeklilik yaşı 66'ya yükseliyor. Peki, bu durum emeklilik birikimlerinizi nasıl etkileyecek?

BELÇİKA

Belçika'da Manyetik Rezonans (MR) taraması için randevu almak imkansız hale geldi. Hastalar en az altı ay beklemek zorunda kalıyor.

BELÇİKA

Belçika Sağlık Bakanlığı bu sonbaharda yeni bir korona aşı kampanyası başlatıyor. Aşılar, grip aşısıyla birlikte Eylül ve Ekim aylarında uygulanacak.

BELÇİKA

Belçika'nın Gent kentinde ve ilik yetmezliği nedeniyle uzun süredir tedavi gören Yasin Kapaklıkaya, donör bulunamadığı için hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu