• DOLAR 34,29 %0.51
  • EURO 37,24 %0.49
  • ALTIN 2.988,11 %1.14
  • BİST100 8.942 %-0.67
  • BITCOIN 67.999 %1.95
  • ETHERIUM 2.625 %1
14°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Yükseldiği 2. Amatör Lig'de bugün sahaya çıkan Ümitspor kulübü başkanı Emin Cavuş, taraftarların desteğine her zaman ihtiyaç olduğunu belirtti.

BELÇİKA

Flaman hükümetinde görüşmeler devam ederken elektrikli araçlara sağlanan vergi muafiyetinin kaldırılması gündeme geldi.

BELÇİKA

Belçika’da 2024-2025 futbol sezonu açılıyor. Ülkede bulunan Türk takımları da sahalara dönmek için son hazırlıklarını tamamlıyor.

BELÇİKA

Belçika’nın Flaman bölgesinde artan meme ve prostat kanseri vakalarının yaşlanma, çevre kirliliği ve farkındalığın artmasına bağlı olduğu belirtildi.

BELÇİKA

Flaman okullarında 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında öğrenciler ve öğretmenleri ilgilendiren önemli değişiklikler olacak. İşte o değişiklikler…

BELÇİKA

Belçika’nın Flaman Bölgesi’nde yer alan Leuven Savcılığı, eylül ayı boyunca direksiyon başında cep telefonu kullanımına karşı yoğun denetim yapacak.

BELÇİKA

Hollanda ve Belçika’da özellikle yaşlılar, sağlık problemi olanlar ve sağlık çalışanları için korona hatırlatma dozu ve grip aşısı yapılmaya başlandı.

BELÇİKA

Belçika’da önümüzdeki haftadan itibaren bir dizi yeni düzenleme hayata geçirilecek. Sizler için bu düzenlemeleri listeledik.

ALMANYA

Hollanda’daki gençler uyuşturucu ticareti için Belçika’ya, araba hırsızlığı için Almanya’ya gönderiliyor. Savcılık durumu endişe verici olarak nitelendiriyor.

BELÇİKA

Türkiye’ye gitmek üzere Belçika’dan yola çıkan gurbetçi, Sırbistan’ı geçip Bulgaristan’a giriş yaptığı esnada sahte ehliyetle yakalandı.

BELÇİKA

Yedi haftalık yaz tatilinin ardından, Fransız Topluluğu'na bağlı 900 bin öğrenci ve 120 bin öğretmen için ders zili çaldı.

BELÇİKA

Belçika’da araç muayenesini zamanında yaptırmayan sürücüler için ceza uygulaması geri dönüyor. Uygulama 21 Eylül itibariyle yürürlüğe giriyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu