• DOLAR 34,11 %0.28
  • EURO 38,10 %0.09
  • ALTIN 2.866,40 %1.31
  • BİST100 9.953 %-0.23
  • BITCOIN 63.251 %1.45
  • ETHERIUM 2.550 %5.61
24°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Enerji faturalarını ödemekte zorlanan haneler için geçici olarak oluşturulan enerji yardım fonu önümüzdeki yıllarda da devam edecek.

HOLLANDA

Hollanda’da göçmenler ve sığınmacılara sıkı kurallar geliyor. Süresiz sığınma hakkı kalkıyor, aile birleşimi zorlaşıyor, OHAL direk olarak ilan edilebilecek.

HOLLANDA

Hollanda’da son zamanlarda geleceği belli olmayan okullarda ücretsiz yemek projesiyle ilgili yeni karar alındı. Proje için sürekli fon ayrılacak.

HOLLANDA

Kahramanmaraş’taki depremzede kadınlar için başlatılan ‘İnci Küpeli Kız’ın Gözünden’ projesi Amsterdam’da sergilendi. 6 Metrelik tablo görenleri hayran bıraktı.

HOLLANDA

Hollanda’da, 18 yaşındaki genç kızın namus davası nedeniyle ailesi tarafından öldürülmesine ilişkin dava başladı.

HOLLANDA

Hollanda Bütçe Bilgilendirme Enstitüsü Nibud,  evden uzakta yaşayan öğrencilerin bu ay sonlanan ek bütçe nedeniyle maddi sıkıntı yaşayabileceğini açıkladı.

HOLLANDA

Hollanda’da kendilerini polis memuru olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan kişilerin ayısı ciddi şekilde arttı. Polis halkı uyarmak için kampanya başlattı.

HOLLANDA

Hollanda’da kiracıları korumak amacıyla çıkartılan yeni kira yasası, öğrencilerin daha zorlu sorunlar yaşamasına neden oluyor. Bir çok öğrenci evsiz kalabilir.

HOLLANDA

Hollanda'da Rotterdam Bölge Mahkemesi, Türkiye’de imzalanan senetin icra yolu ile Hollanda’da tahsilini mümkün kılan önemli bir karara imza attı.

BELÇİKA

Hollanda’da artan sigara fiyatları, tiryakileri daha ucuz alışveriş yapmak için Belçika, Lüksemburg ve hatta Türkiye gibi ülkelere yönelmeye zorladı.

HOLLANDA

Önümüzdeki yıl sağlık sigortası primlerine ciddi bir zam yapılması bekleniyor. Tasarlanan 2025 bütçesine göre aylık prim miktarı 10 euroya kadar...

HOLLANDA

Hollanda Gıda ve Tüketim Malı Güvenliği Kurumu (NVWA), IKEA mağazasına ait Pokal serisi bardaklar konusunda bir uyarı yayınladı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu