• DOLAR %
  • EURO %
  • ALTIN 2.800,76 %-0.08
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.100 %1.58
  • ETHERIUM 2.366 %1.18
21°
3 ay önce ALMANYA

Europol’un, Belçika ve Hollanda dahil 31 ülkede insan ticareti ve istismarına yönelik geniş çaplı operasyonunda, 51 kişi tutuklandı.

3 ay önce ALMANYA

Almanya’da satılan bir Türk markasına ait baharat ve farklı bir marka pizza hamuru, sağlık tehlikesi yaratma riski bulunduğu için geri toplatılıyor.

3 ay önce BELÇİKA

Gent Üniversitesinin yaptığı bir araştırmaya göre, politik partiler beş yıl öncesine kıyasla daha az göçmen kökenli adayı seçim listelerine alıyor.

3 ay önce ALMANYA

İslam karşıtı söylemleriyle tanınan aşırı sağcı siyasetçi Michael Stürzenberger, Mannheim’da bıçaklı saldırıya uğradı. Polis saldırganı silahla vurarak yaraladı.

3 ay önce BELÇİKA

Belçika’da yapılan 5. denetim günlerinde 2 bine yakın sürücünün direksiyon başında cep telefonu kullandığı tespit edildi, 427 kişinin ehliyetine el konuldu.

3 ay önce HOLLANDA

Rotterdam’da bu hafta sonu Pazar günü Türk İslam Kültür Dernekleri Federasyonu’nun önderliğinde Filistin’e destek yürüyüşü düzenlenecek.

3 ay önce ALMANYA

Dolandırıcıların Almanya’daki yeni hedefi Comerzbank ve Targobank müşterileri. Hırsızlar email yolu ile vatandaşları mağdur etmeye çalışıyor.

3 ay önce HOLLANDA

Vlaardingen'de koruyucu aile tarafından istismara uğrayan küçük kız yaşam mücadelesi veriyor. Tutuklu çift hakkında yapılan yeni açıklamalar ise kan donduruyor.

3 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da 2023 yılında değeri bir milyonun üzerinde olan konut sayısı 197 bine çıktı. Hollanda’nın en pahalı caddesi Wassenaar’da

3 ay önce HOLLANDA

Dört sağ partili koalisyon, fitness kulüplerinden yüzme havuzlarına ve maç biletlerine kadar spor sektöründe uygulanan KDV oranlarını artıracak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu