• DOLAR 34,10 %0.19
  • EURO 38,12 %0.07
  • ALTIN 2.833,34 %0.14
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %4.05
  • ETHERIUM 2.461 %5.47
20°
1 ay önce ALMANYA

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından yurt dışında yaşayan vatandaşlar için düzenlenen kursların başvuruları başladı.

1 ay önce ALMANYA

Almanya’nın Bavyera eyaletinde tatilini ucuza getirmek isteyen ancak çocukları için gerekli izinleri olmadan sınır dışına çıkan üç kadına para cezası kesildi.

1 ay önce HOLLANDA

CBS’nin verilerine göre geçen yıl Ekim ayından bu yana yükselme trendinde olan enflasyon, bu ay son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

1 ay önce TÜRKİYE

Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan usta tiyatro ve sinema oyuncusu Genco Erkal, 86 yaşında hayatını kaybetti

1 ay önce DÜNYA

Bir yemin törenine katılmak için  Tahran’da bulunan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da çiftlik hayvanlarında görülen mavi dil hastalığı vakaları artmaya başladı. Aşılanmış koyunların dahi ölebiliyor.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda'dan tatil için Kayseri'ye giden Vural Öztürk'ün aracına kimliği belirsiz kişilerce asit dökülerek zarar verildi. Öztürk, olayla ilgili şikayetçi oldu.

1 ay önce TÜRKİYE

Edirne Valiliği bünyesinde Kapıkule’de yurda giren gurbetçilerimizin dostça karşılandığı ve rahatça dinlene bilecekleri ‘’Edirne Yöresel Cafe’’ açıldı.

1 ay önce ALMANYA

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde ikinci kattaki evinin balkonundan düşen gurbetçi kadın hayatını kaybetti.

1 ay önce TÜRKİYE

Türkiye’de sokak hayvanları ile ilgili sunulan 17 maddelik "Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" kabul edildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu