• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.802 %-1.24
  • ETHERIUM 2.552 %0.1
20°
3 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da yaşayan Türk ailelerin çocukları için çevrimiçi olarak verilecek Türk dili ve kültürü derslerine kayıt için son günler.

3 hafta önce ALMANYA

Avrupa’dan güncel haberleri takip etmek için WhatsApp grubumuza abone olun, sonhaber.eu ayrıcalığıyla haberler telefonunuza gelsin.

3 hafta önce ALMANYA

Almanya’da eylül ayı ile birlikte neler değişiyor? Hayatımızı etkileyecek değişiklikleri sizler için listeledik. İşte o değişiklikler…

3 hafta önce TÜRKİYE

Türkiye sınırlarından giriş çıkış gurbetçilerin sayısı bu yıl yeni bir rekor kırdı. Resmi verilere göre yaklaşık 4 milyon kişinin işlemi gerçekleşti.

3 hafta önce BELÇİKA

Türkiye’ye gitmek üzere Belçika’dan yola çıkan gurbetçi, Sırbistan’ı geçip Bulgaristan’a giriş yaptığı esnada sahte ehliyetle yakalandı.

3 hafta önce BELÇİKA

Yedi haftalık yaz tatilinin ardından, Fransız Topluluğu'na bağlı 900 bin öğrenci ve 120 bin öğretmen için ders zili çaldı.

3 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da ortaokullara getirilen sınıfta telefon yasağı, Eylülden itibaren ilkokul ve özel eğitim verenler de dahil tüm ortaöğretimde geçerli olacak.

3 hafta önce HOLLANDA

Bu hafta Hollanda'nın birçok yerinde yaz sıcakları görülecek. Özellikle Çarşamba günü sıcaklığın 30 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

3 hafta önce ALMANYA

Almanya’da sigorta bölgelerinin yeniden sınıflandırılması 9 milyonun üstünde kişiyi etkileyecek. 4,7 milyon sürücü daha fazla sigorta primi ödeyecek.

3 hafta önce FRANSA

Fransa’da önümüzdeki aydan itibaren emeklileri sevindirecek bir değişiklik olacak. İşte Eylül itibariyle yürürlüğe giren değişiklikler…

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu