• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.300 %-0.44
  • ETHERIUM 2.538 %-0.48
21°
3 hafta önce ALMANYA

Almanya’da satılan Sera marka hazır yaprak sarma ürünü ile ilgili uyarı yayınlandı. Pestisit kalıntıları tespit edilen ürünler geri çağrıldı.

3 hafta önce HOLLANDA

Salı akşamı başlayan sistem arızası polis, ambulans, sahil koruma birlikleri ve DigiD'ye erişimi engelledi. Eindhoven havalimanında uçuşlar iptal edildi.

3 hafta önce BELÇİKA

Belçika’da önümüzdeki haftadan itibaren bir dizi yeni düzenleme hayata geçirilecek. Sizler için bu düzenlemeleri listeledik.

3 hafta önce DÜNYA

Dünyaya servetleri ile yön veren en zengin aileleri açıklandı. Dünyanın en zengin ailelerinin en çok göç ettiği ülkeler de belli oldu.

3 hafta önce ALMANYA

Dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi Almanya’da da çok tüketilen Coca-Cola Grubu'na ait ürünlere önümüzdeki ay zam geleceği açıklandı.

3 hafta önce ALMANYA

Türkiye'de geçirilen tatil dönüşü yanında izin verilen miktarın üzerinde ürün ve sigara getiren gurbetçiler yüzlerce euro ceza ödemek zorunda kalıyor.

3 hafta önce ALMANYA

Hollanda’daki gençler uyuşturucu ticareti için Belçika’ya, araba hırsızlığı için Almanya’ya gönderiliyor. Savcılık durumu endişe verici olarak nitelendiriyor.

3 hafta önce ALMANYA

Almanya'da bu hafta Perşembe günü en sıcak gün olacak. Özellikle Berlin ve Brandenburg'da sıcaklıklar 35 dereceye çıkacak.

3 hafta önce ALMANYA

Almanya ve Hollanda’da satılan farklı markalardaki peynirli kurabiyeler içerisinde metal parçacıkları tespit edilmesi üzerine geri toplatılıyor.

3 hafta önce ALMANYA

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin en büyük şehrinde trafiği felç eden Türk düğün konvoyu polisten kaçamadı. Konvoydaki araçlara el kondu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu