• DOLAR 34,24 %0.06
  • EURO 37,05 %0.08
  • ALTIN 3.014,60 %0.75
  • BİST100 8.854 %2.31
  • BITCOIN 67.361 %-0.15
  • ETHERIUM 2.625 %-1.64
17°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya ve Fransa demir yolları arasında varılan anlaşma ile Berlin – Paris arası sekiz saate iniyor. Yüksek hızlı trenler Aralık...

ALMANYA

Almanya ve İtalya arasında uzun süredir devam eden, trafik cezalarının tahsili konusundaki tartışma sonuca bağlandı. Cezalar kişinin adresine gönderilecek.

ALMANYA

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde Aldı süpermarkete ait 11 şubeye gönderilen muz kutularından 95 kilo kokain çıktı. Polis soruşturma başlattı.

ALMANYA

Almanya genelinde geçerli olan toplu taşıma bileti Deutschlandticket’a (Almanya Bileti) 2025 yılında yapılacak zam miktarı belli oldu.

ALMANYA

Almanya’nın en iyi ve en kötü istasyonları yayınlandı. Buna göre Leipzig Merkez İstasyonu en yolcu dostu istasyon olarak birinci çıktı.

ALMANYA

Brandenburg'da yapılan eyalet meclisi seçimlerini yüzde 30,9 oy alan SPD kazandı. Aşırı sağcı AfD ise seçimde yüzde 29,2’lik oy oranı...

ALMANYA

Almanya’da 2022’den bu yana düşmeye devam eden konut fiyatları, yeniden yükselişe geçti. Yılın ikinci çeyreğinde fiyatlar, ilk çeyreğe göre yüzde...

ALMANYA

Almanya’da yüzlerce ilaçta tedarik sıkıntısı yaşanıyor. Hekimler ve eczacılar kış aylarında krizin daha da derinleşeceği endişesini taşıyor.

ALMANYA

İş Merkezleri, vatandaşlık parası başvurularında e-posta kullanımını yasakladı, yeni sistem devreye giriyor. Bu durum farklı kesimlerden eleştiriliyor.

DÜNYA

Bulgaristan Gümrük yetkililerinin Danube Köprüsü'nde yaptığı bir inceleme Almanya’dan gelen bir tır içerisinde 184 bin euro değerinde sterlin ele geçirildi.

ALMANYA

Almanya’da ailesinden uzakta üniversiteyi okuyan öğrenciler bu yıl daha da zorlanacak. Artırılan Bafög yardımı bile oda kiralarını karşılamaya yetmiyor.

FRANSA

Almanya'nın bu hafta sınırlarında başlattığı kontrollerin ardından, Fransa’da da benzer talepler yükselmeye başladı. Halkın yüzde 77’si buna destek veriyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu