• DOLAR 34,26 %0.26
  • EURO 37,22 %0.40
  • ALTIN 2.991,32 %1.25
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.218 %2.12
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
12°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Araç muayenesini unutmak ceza getirebilir. Peki muayene merkezlerindeki yoğunluğu atlatmak için ne yapılabilir. İşte cevabı…

BELÇİKA

Belçika'da her üç kişiden biri hayatlarının bir döneminde inkontinans yani idrar kaçırma sorunu yaşıyor. Sorun gençler arasında da oldukça yaygın.

BELÇİKA

Belçikalı sağlık hizmetleri sağlayıcısı MediCheck, siber saldırıya maruz kaldı. Hacker grubu Killsec’in 50 bin kişinin verisini ele geçirdiği belirtildi.

BELÇİKA

Bebeklerde solunum yolu enfeksiyonlarına karşı geliştirilen RSV aşısı, kampanya döneminde 12 euro, sonrasında ise 700 euroya mal olacak.

BELÇİKA

Belçika’nın Flaman Bölgesinde üç partili yeni hükümet, çocuk yardımı miktarının enflasyona göre ayarlanmasına karar verdi.

BELÇİKA

Belçika’da trenle seyahat etmeyi seven ancak gürültüden bıkan yolcuları sevindirecek bir gelişme oldu. Sessiz vagonlar, bugün itibariyle kullanıma başlandı.

BELÇİKA

Belçika 1. Amatör Küme'de mücadele eden Turkse Rangers, Trop Hasselt deplasmanında 3-1'lik skorla galip geldi. Takım 10 puanla ikinci sıradaki...

BELÇİKA

Belçika’da önümüzdeki yıl 1 Şubat’tan itibaren emeklilik yaşı 66’ya yükselecek. Erken emekli olmak isteyenler ne yapmalı? Erken emeklilik nasıl hesaplanır?

BELÇİKA

Beringen Türkgücü, KVK Beringen deplasmanında sezonun en farklı yenilgisini alarak mağlup oldu. Eksik kadro ve kaçan fırsatlar, takımı zorladı.

BELÇİKA

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, Sanicole Havacılık Gösterisi'nde nefes kesen performansla 100 bin izleyiciye unutulmaz anlar yaşattı.

BELÇİKA

Belçika'daki hapishanelerde kapasitenin çok üzerinde mahkûm bulunması nedeniyle, bu hafta 139 mahkûm erken tahliye edildi.

BELÇİKA

Belçika’da sonbaharla birlikte grip ve koronavirüse karşı aşılar 23 Eylül’den itibaren erişilebilir hale geliyor. Kimler aşı olmalı? Aşı ne zaman...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu