• DOLAR 34,24 %0.08
  • EURO 37,07 %0.11
  • ALTIN 3.013,41 %0.71
  • BİST100 8.841 %2.16
  • BITCOIN 66.900 %-1.65
  • ETHERIUM 2.628 %-2.16
18°

Gurbetçi Haberleri

Gurbetçi haberleri ve güncel Gurbetçi gelişmeleri, Gurbetçi ile ilgili tüm video, Gurbetçi fotoğrafları ve Gurbetçi haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


TÜRKİYE

Türkiye'de geçirdiği tatilinden sonra dönüş yoluna çıkan ve sınırda beklerken video çekerek devletten isteklerini sıralayan gurbetçi gündem oldu.

ALMANYA

Türkiye’den Almanya’ya gelen yolcunun bagajında çorap içine saklanmış altın bilezikler bulundu. Yolcuya 1100 euroluk vergi cezası kesildi.

TÜRKİYE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Sırakaya, gurbetçilerimize yönelik sözlü ve fiili saldırılar için harekete geçtiklerini dile...

ALMANYA

Tatili biten gurbetçilerin dönüş yolculuğu başladı. Türkiye sınır kapılarındaki bekleme süreleri 10 saati geçiyor.

ALMANYA

Tatilin bitişiyle birlikte Avrupa’ya dönüşler başladı. Gurbetçilerimizin sınır kapılarında bekleme süreleri 5 saati geçiyor.

ALMANYA

Tatil sezonunun sona ermesiyle birlikte, gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüşleri hız kazandı. Sınır kapılarındaki bekleme süreleri uzamaya başladı.

ALMANYA

Avrupa’da yaşayan ve yurtdışı plakalı aracını geçici olarak Türkiye’de bırakmak isteyen gurbetçilerimizin uyması gereken 185 gün şartı nedir?

ALMANYA

Gurbetçilerimizin yaşadığı ülkeye dönüşlerinde Türkiye'de bıraktığı yabancı plakalı araçlar trafiğe çıkabilir mi? Bu otomobilleri kimler kullanabilir?

ALMANYA

Yaz tatilini Türkiye’de geçiren gurbetçilerimiz dönüş yoluna çıkmaya başladı. Dönüş yolundaki Avrupa ülkelerindeki akaryakıt fiyatlarını sizler için listeledik.

ALMANYA

Gurbetçilerimizin izin dönemi bitmek üzere. Memleketten dönüşte bir ceza ile karşılaşmamak için yanınızda getirebileceğiniz şeylere çok iyi dikkat etmelisiniz.

HOLLANDA

Yabancı plakalı aracıyla Türkiye'ye giden gurbetçiler, kurallara uymadığı takdirde para cezası ödemek zorunda kalıyor veya araçları yurt dışı ediliyor.

ALMANYA

Tatil sonrası Almanya’ya dönmek için yola çıkan gurbetçi aile Bulgaristan’da kaza yaptı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu