• DOLAR 34,24 %0.08
  • EURO 37,07 %0.11
  • ALTIN 3.013,41 %0.71
  • BİST100 8.841 %2.16
  • BITCOIN 66.900 %-1.65
  • ETHERIUM 2.628 %-2.16
18°

Gurbetçi Haberleri

Gurbetçi haberleri ve güncel Gurbetçi gelişmeleri, Gurbetçi ile ilgili tüm video, Gurbetçi fotoğrafları ve Gurbetçi haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Hırvatistan Gümrüğü Türkiye’deki tatilinden sonra Almanya’ya dönen gurbetçiye yanında getirdiği iki kutu böcek ilacı için 9 bin euro ceza kesti.

ALMANYA

Nevşehir’de bir gurbetçi kendi gibi 90 gurbetçi kadını kandırarak 50 milyon euro dolandırdı. Gurbetçi H.K ile birlikte 8 kişi gözaltına...

ALMANYA

Gurbetçilerimizin yurda giderken yolda ve sınır kapılarında yaşadıkları sıkıntılar, yapılan bir anketle gözler önüne serildi ve yetkililere çağrı yapıldı.

ALMANYA

Saadet Partisi İstanbul milletvekili Mustafa Kaya, yurtdışındaki gençlerin ödeyeceği askerlik ücretinin 1000 euroya inmesi için kanun teklifi sundu.

ALMANYA

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın gurbetçilerimiz için başlattığı TOKI evleri projesinde sona yaklaşıldı. Evler 2025’de teslim ediliyor.

HOLLANDA

Dordrecht Belediye Meclisi Denk vekili Mehmet Safranti’nin sunduğu birinci nesil gurbetçiler için anıt projesine onay verildi.

ALMANYA

Tatilini Türkiye’de geçiren gurbetçi çiftin dönüş yolunda sınırdan çıkışına izin verilmedi. Nedeni ise ödenmiş HGS cezasının sistemde gözükmemesi.

ALMANYA

Tatili Türkiye’de geçirip Avrupa’ya dönen bazı gurbetçiler yanlarında getirdikleri altınları gizlemek için bin bir değişik yol izliyor ama yine de...

BELÇİKA

Tatil için Belçika'dan Türkiye’ye giden gurbetçi ailenin aracı, yetkisiz kişilerce kullanıldığı iddiası ile bağlandı. Aileye 320 bin lira ceza kesildi.

ALMANYA

Almanya’da gurbetçi çiftin düğününden dönen düğün konvoyu kaza yaptı. Aralarında gelin ile damadında bulunduğu 5 ağır toplam 7 kişi yaralandı.

ALMANYA

Bu yıl tatil sezonunda yıllık iznini Türkiye’de geçiren gurbetçilerin sayısı arttı. Beş sınır kapısından yaklaşık 3 milyon gurbetçi yurda giriş...

ALMANYA

Yurtdışındaki gurbetçilerimizi hedef alan dolandırıcılar yine iş başında. Adına telefon hattı çıkartılan kişi, havalimanı polisi tarafından gözaltına alındı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu