• DOLAR 34,03 %-0.10
  • EURO 38,04 %0.31
  • ALTIN 2.825,33 %0.80
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.952 %5.44
  • ETHERIUM 2.436 %5.82
22°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Yüksek Mahkeme, Hollanda ve Türkiye’den emekli olan, bu nedenle SVB emekli maaşında kesinti yapılan kişileri ilgilendiren emsal bir karar aldı.

HOLLANDA

Hollanda’da özel sektör konutlarının kirasına sınırlama getiren yeni yasa Senato’da da kabul edildi. 300 bin evin aylık kira bedeli yaklaşık...

HOLLANDA

Konut fiyatları geçtiğimiz ay yeni bir rekora ulaştı. Hollanda İstatistik Kurumu’na (CBS)göre fiyatlar yıllık bazda yüzde 8,5’in üzerinde arttı.

HOLLANDA

Hollanda’da polis sendikaları erken emeklilik için tekrar greve gitti. Bugün karakollarda işlem yapılmayacak. AIVD memurları da eyleme dahil olacak.

HOLLANDA

Mahkeme 30 yıldır Hollanda’da yaşamasına rağmen oturumu iptal edilen Türk için emsal niteliğinde karar verdi. Oturum hakkı devam ediyor.

HOLLANDA

Temmuz’da birçok mali değişiklik yaşanacak. Bunlardan biri de internet ve TV abonelik ücretleri. Önümüzdeki ay tarifeler ne kadar olacak? İşte...

HOLLANDA

Temmuzdan itibaren çocuklu ailelere verilen Çocuk Parası ödeneği artıyor. 1 Temmuz'dan itibaren geçerli zamlı tarifenin ilk ödemesi Ekim ayında yapılacak.

HOLLANDA

Bu hafta özellikle dışarıda olanlar dikkat, sıcaklıklar Çarşamba günü 30 dereceye kadar çıkacak. Hafta sonuna doğruysa yağmurlar gelecek.

HOLLANDA

Hollanda’da Temmuz itibariyle asgari ücrete zam yapıldı. Buna bağlı olarak ödenek miktarları da arttı. İşte 1 Temmuzdan itibaren geçerli ödenek...

HOLLANDA

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis'in NATO Genel Sekreterliği adaylığından çekilmesiyle, tek aday olarak kaldı.

HOLLANDA

Bunq bankası, phishing yöntemiyle dolandırıcılık kurbanı olan Hollanda’daki müşterilerinin kaybını telafi edeceğini ve tazminat ödeyeceğini açıkladı.

HOLLANDA

Hollanda’da düzenlenen Kırmızı Beyaz Buluşmalar organizasyonu işverenler, işveren kuruluşları ve Türk expatları bir araya getirdi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu