• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.999 %-0.48
  • ETHERIUM 2.581 %1.14
24°
2 hafta önce BELÇİKA

Belçika Maliye Bakanlığı, Hollanda sınırına yakın olan Kapellen kentinde Türk mafyasına ait olan iki lüks villanın açık artırma ile satılacağını açıkladı.

2 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da ipotek faizi oranları düşüş trendinde. Bu durum özellikle ilk kez yeni ev satın almak isteyen potansiyel alıcılar için olumlu bir gelişme.

2 hafta önce BELÇİKA

Belçika’nın Flaman bölgesinde yer alan Leuven’deki beş Katolik okulunda öğrenciler ve öğretmenlere başörtüsü serbestliği verildi.

2 hafta önce FRANSA

Paris sakinlerinin aldığı karar uyarınca şehirde SUV ve 4x4 araçlar için uygulanan park ücretleri üç kat artırıldı. Yeni zamlı tarife yürürlüğe girdi.

2 hafta önce ALMANYA

Berlin’de yaşanan silahlı saldırıda 42 yaşındaki Türk rapçi Çağlar Budaklı hayatını kaybetti. Kardeşi ve yoldan geçen biri yaralandı. Saldırganlar aranıyor.

2 hafta önce TÜRKİYE

Türkiye’de geçirdiği tatilinde aracında bazı değişiklikler yaptıran gurbetçiye, dönüşte Kapıkule Sınır Kapısı'nda yaklaşık 44 bin euro ceza kesildi.

2 hafta önce HOLLANDA

Eindhoven kentinde sıra dışı bir kaza yaşandı. Viyadükten atlayan adam aracın ön camından içeri girdi. Yaralanan adam ve araç sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

2 hafta önce ALMANYA

Almanya'da Bakanlar Kurulu emekliliği geldiği halde çalışmaya devam edenlere “Emekliliği Erteleme Primi” adı altında kesintisiz, toplu prim ödemesi yapacak.

2 hafta önce HOLLANDA

Rotterdam’da Erasmus Köprüsü ve çevresindeki limanlar ile rıhtımlarda gerçekleşen 47. Dünya Liman Günleri (Wereld Haven Dagen) başladı.

2 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da artan maaşlar ve düşen enflasyon sayesinde bu yıl nihayet cüzdanlarda daha fazla rahatlama olacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu