• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.563 %-0.38
  • ETHERIUM 2.584 %1.33
22°
2 hafta önce ALMANYA

Kuzey Almanya’da ev kiraları son iki yılda %11 arttı. En fazla metrekare fiyatı artışı Hamburg, Bremen ve Oldenburg’da kaydedildi.

2 hafta önce ALMANYA

Almanya’da EDEKA ve Marktkauf'ta satılan atıştırmalık, kakaolu ve fındıklı hurma topları içinde metal kalıntıları tespit edilmesi üzerine geri çağrıldı.

2 hafta önce BELÇİKA

Açıklanan yeni verilere göre Belçika’da gayrimenkul fiyatları neredeyse yüzde 35 artış gösterdi. En fazla artış yüzde 51 ile Antwerpen’de görüldü.

2 hafta önce HOLLANDA

Vlaardingen’de bakıcı ailenin istismar ettiği çocuğun davası başladı, Ancak bu olay tek değil. Her 3 vatandaştan 1'i çevresinde benzer olaylardan şüpheleniyor.

2 hafta önce BELÇİKA

Belçika’nın bir bölgesinde mağaza ve bisiklet hırsızlarına göz açtırılmayacak. Yakalanan kişilere direk para cezası kesilecek.

2 hafta önce FRANSA

Fransa’da başbakanlık koltuğuna oturacak isim kesinleşti.  Fransa Cumhurbaşkanı Macron, eski Dışişleri Bakanı Michel Barnier'i başbakan olarak atadı.

2 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da yeni hükümet, araç sahiplerini sevindirecek bir karar aldı: Trafik cezalarına, yıllık enflasyona bağlı artış dışında ek bir zam yapılmayacak.

2 hafta önce HOLLANDA

Rotterdam Centraal İstasyonu'nda polis tarafından gözaltına alınan bir evsizin çantasında 36 bin euro nakit bulundu. Polis paranın kaynağını araştırıyor.

2 hafta önce ALMANYA

Almanya’da Vatandaşlık Parası (Bürgergeld) alanları üzecek bir karara imza atıldı. Önümüzdeki yıl maaşlara zam yapılmayacak. Ancak denetimler artırılacak.

2 hafta önce HOLLANDA

UWV’nin yıllarca kısmen veya tamamen iş göremezlik maaşı alan kişilere yanlış miktarlarda ödeme yaptığı ortaya çıktı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu