• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.999 %-0.48
  • ETHERIUM 2.581 %1.14
24°
1 hafta önce ALMANYA

Almanya İçişleri Bakanı Fraser, tüm ulusal sınırlarda pasaport kontrolü uygulamasını başlatmak için harekete geçti. Bakan planını Avrupa Komisyonuna iletti.

1 hafta önce HOLLANDA

Schiphol Havalimanı, özellikle engelli ve yaşlı yolculara kolaylık sağlamak amacıyla kendi kendine hareket edebilen tekerlekli sandalye hizmetini başlattı.

1 hafta önce BELÇİKA

Belçika’da özellikle pandemi döneminden sonra 15-45 yaş arasındaki kişiler arasında intihar vakaları arttı. Her gün ortalama 4 kişi intihar ediyor.

1 hafta önce ALMANYA

Almanya’da süt ürünleri fiyatları artmaya devam ediyor. Özellikle tereyağı fiyatının önümüzdeki aylarda 4 euroyu geçeceği tahmin ediliyor.

1 hafta önce DÜNYA

Avusturya’da bu ay yapılacak seçimlerde nasıl ve nerede oy kullanılır? Kimler oy kullanabilir? Yurtdışında oy verilir mi? işte tüm soruların cevapları…

1 hafta önce BELÇİKA

Belçika’da bir hastaya müdahale etmek için gelen sağlık çalışanları, ambulansın kaçırıldığını görünce şoke oldu. Olay tepki çekti.

1 hafta önce HOLLANDA

Rotterdam'da bir semtte, iki çocuğu evine aldığı iddia edilen adama mahalle dayağı atıldı. Mahalle sakinleri ayrıca pazar günü çocukların güvenliği için protesto yaptı.

1 hafta önce ALMANYA

Avrupa’nın batısında yaz bitti. Hollanda, Almanya ve Belçika’da bugünden itibaren yağmur ve şiddetli rüzgarla birlikte sıcaklıklar da düşecek.

1 hafta önce BELÇİKA

Belçika’da hükümet görüşmeleri devam ederken masaya, vatandaşlara kolaylık sağlayacak bir tasarı geldi. Süpermarketlere ATM yerleştirilebilir.

2 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’daki işini Türkiye’ye taşıdığı için işten çıkarılan hamile gurbetçi, Rotterdam Mahkemesi'nde açtığı davayı kazandı ve 15 bin euro tazminat aldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu