• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.700 %-0.56
  • ETHERIUM 2.565 %0.77
24°
1 hafta önce FRANSA

Fransa'da muhtemelen bir pesto sos nedeniyle beş botulizm vakası tespit edildi. Tarım Bakanlığı pazarda satılan tüm ürünleri geri toplattı.

1 hafta önce HOLLANDA

Hollanda Gıda ve Tüketim Malı Güvenliği Kurumu (NVWA), IKEA mağazasına ait Pokal serisi bardaklar konusunda bir uyarı yayınladı.

1 hafta önce HOLLANDA

Yeni hükümet, Rutte hükümetinin nakit ödemelerde getirmek istediği 3.000 euro sınırına tepkili. Sınırın 10.000 euroda kalmasını istiyor. VVD ise buna karşı.

1 hafta önce BELÇİKA

Antwerpen Belediye Başkanı Bart de Wever, ambulans kaçırma olayına ilişkin “sorumlular çoğunlukla yabancı kökenli gençler” yorumunu yaptı.

1 hafta önce ALMANYA

Almanya genelinde satışta olan Deutschlandticket (Almanya Bileti) fiyatına önümüzdeki yıl en az 5, en fazla 10 euro zam yapılması planlanıyor.

1 hafta önce BELÇİKA

Misafir olarak Türkiye’ye giden Belçikalı kadın, Kur’an-ı Kerim’den etkilenerek Müslüman olmaya karar verdi.

1 hafta önce DÜNYA

Avusturya’da sosyal yardım dolandırıcılığı ile ilgili yapılan araştırmada üç bin dört yüzü yabacı kökenli, toplam dört bin yedi yüz kişi tespit edildi.

1 hafta önce ALMANYA

Almanya'nın önümüzdeki haftadan itibaren tüm sınırlarında kontrollere başlama kararı, Hollanda'da endişe ile karşılanırken, Avusturya bu karara karşı çıktı.

1 hafta önce HOLLANDA

Rabobank, konut fiyatlarının gelecek yıl, özellikle konut kıtlığının devam etmesi ve artan maaşlar nedeniyle bu yıla göre daha fazla artacağını öngörüyor.

1 hafta önce ALMANYA

Almanya’nın güneydoğusu ve Avusturya’nın altı eyaletinde görülecek aşırı yağışlar nedeniyle vatandaşlar sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu