• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.350 %0.48
  • ETHERIUM 2.575 %0.54
20°
6 gün önce ALMANYA

Almanya, teröristleri ve yasadışı göçü engellemek amacıyla bugün itibariyle tüm sınırlarında ekstra kontrollere başladı.

1 hafta önce ALMANYA

Almanya’da kiracıların cezalarla karşı karşıya kalmamaları için bazı kurallara riayet etmesi gerekiyor. Kurala uymayana yüklü para cezaları kesiliyor.

1 hafta önce HOLLANDA

Başbakan Dick Schoof, 4 partiden oluşan yeni koalisyon hükümetinin önümüzdeki yıllar için planladığı hükümet programını açıkladı.

1 hafta önce BELÇİKA

Yapılan son açıklamaya göre, Flaman Bölgesinde belediyelerin kestiği ceza 2019’dan bu yana üçe katladı. Geçen yıl 124 milyon euroluk ceza kesildi.

1 hafta önce HOLLANDA

Enerji faturalarını ödemekte zorlanan haneler için geçici olarak oluşturulan enerji yardım fonu önümüzdeki yıllarda da devam edecek.

1 hafta önce ALMANYA

Pandemi sırasında uygulamaya giren telefonla hastalık izni alma dönemi sona eriyor. Bakan Lindner, bu uygulamanın ekonomiye aşırı zarar verdiğini açıkladı.

1 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da göçmenler ve sığınmacılara sıkı kurallar geliyor. Süresiz sığınma hakkı kalkıyor, aile birleşimi zorlaşıyor, OHAL direk olarak ilan edilebilecek.

1 hafta önce DÜNYA

Bulgaristan’ın Türkiye’ye açılan Sınır kapısında yapılan kontrolde değeri 5 milyon euroyu geçen 125 kilo altın ele geçirildi.

1 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da son zamanlarda geleceği belli olmayan okullarda ücretsiz yemek projesiyle ilgili yeni karar alındı. Proje için sürekli fon ayrılacak.

1 hafta önce HOLLANDA

Kahramanmaraş’taki depremzede kadınlar için başlatılan ‘İnci Küpeli Kız’ın Gözünden’ projesi Amsterdam’da sergilendi. 6 Metrelik tablo görenleri hayran bıraktı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu