• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.800 %-0.28
  • ETHERIUM 2.583 %0.77
20°
1 hafta önce HOLLANDA

BM Life, Zutphen Vakfı işbirliğinde 3. kez Hatay’a gidiyor. Bu sefer büyük bir spor kompleksi yapılacak ve 200 öğrenciye İngilizce ders verilecek.

1 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da, 18 yaşındaki genç kızın namus davası nedeniyle ailesi tarafından öldürülmesine ilişkin dava başladı.

1 hafta önce ALMANYA

Almanya sağlık sisteminde yapılan değişiklikle birlikte itiraz etmeyen kişiler otomatik olarak elektronik hasta dosyasına (ePA) kayıt edilecek.

1 hafta önce HOLLANDA

Hollanda Bütçe Bilgilendirme Enstitüsü Nibud,  evden uzakta yaşayan öğrencilerin bu ay sonlanan ek bütçe nedeniyle maddi sıkıntı yaşayabileceğini açıkladı.

1 hafta önce ALMANYA

Bulgaristan’da yapılan sınır kontrolünde Almanya’dan hareket eden ve Türkiye üzerinden Irak’a gidecek olan araç içinde 350 bin euro nakit ele geçirildi.

1 hafta önce BELÇİKA

Belçika’da bu hafta, bebeklerde solunum yolu enfeksiyonlarının en önemli nedeni olarak görülen RSV virüsüne karşı yeni ilaçla ilgili kampanya başlatıldı.

1 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da kendilerini polis memuru olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan kişilerin ayısı ciddi şekilde arttı. Polis halkı uyarmak için kampanya başlattı.

1 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da kiracıları korumak amacıyla çıkartılan yeni kira yasası, öğrencilerin daha zorlu sorunlar yaşamasına neden oluyor. Bir çok öğrenci evsiz kalabilir.

1 hafta önce BELÇİKA

Belçika’da aracınızın deposunu doldurmak için bir gün daha bekleyin. Çünkü Cuma günü akaryakıt ve kalorifer yakıtı fiyatları düşüyor.

1 hafta önce FRANSA

Fransa’yı şok eden bir olay yaşandı. Bir baba 5 aylık bebeğini döverek öldürdü. Durumdan haberdar olan annenin ise yetkililere haber vermediği ortaya çıktı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu