• DOLAR 34,10 %0.19
  • EURO 38,12 %0.07
  • ALTIN 2.833,34 %0.14
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %4.05
  • ETHERIUM 2.461 %5.47
20°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya’da satılan Sera marka hazır yaprak sarma ürünü ile ilgili uyarı yayınlandı. Pestisit kalıntıları tespit edilen ürünler geri çağrıldı.

ALMANYA

Dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi Almanya’da da çok tüketilen Coca-Cola Grubu'na ait ürünlere önümüzdeki ay zam geleceği açıklandı.

ALMANYA

Hollanda’daki gençler uyuşturucu ticareti için Belçika’ya, araba hırsızlığı için Almanya’ya gönderiliyor. Savcılık durumu endişe verici olarak nitelendiriyor.

ALMANYA

Almanya'da bu hafta Perşembe günü en sıcak gün olacak. Özellikle Berlin ve Brandenburg'da sıcaklıklar 35 dereceye çıkacak.

ALMANYA

Almanya ve Hollanda’da satılan farklı markalardaki peynirli kurabiyeler içerisinde metal parçacıkları tespit edilmesi üzerine geri toplatılıyor.

ALMANYA

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin en büyük şehrinde trafiği felç eden Türk düğün konvoyu polisten kaçamadı. Konvoydaki araçlara el kondu.

ALMANYA

Almanya’da eylül ayı ile birlikte neler değişiyor? Hayatımızı etkileyecek değişiklikleri sizler için listeledik. İşte o değişiklikler…

ALMANYA

Almanya’da sigorta bölgelerinin yeniden sınıflandırılması 9 milyonun üstünde kişiyi etkileyecek. 4,7 milyon sürücü daha fazla sigorta primi ödeyecek.

ALMANYA

Almanya’nın Solingen kentinde düzenlenen festivalde gerçekleşen bıçaklı saldırıda 3 kişi öldü,  5 kişi yaralandı. Saldırgan henüz bulunamadı.

ALMANYA

Almanya’da geçen yıl yaşanan tıbbi hatalar nedeniyle 75 kişi hayatını kaybetti. Rapora göre her beş hastadan biri tıbbi hata nedeniyle...

ALMANYA

Türkiye’deki tatili bitip Almanya’ya geri dönüş yoluna çıkan gurbetçi aile, kızlarını Romanya’da girdikleri benzin istasyonunda unuttu.

ALMANYA

Almanya'da yüksek nitelikli iş gücüne olan ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Yapılan bir araştırmaya göre her yıl 20-40 yaş arası 210...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu