• DOLAR 34,24 %0.04
  • EURO 37,07 %0.11
  • ALTIN 3.011,84 %0.65
  • BİST100 8.827 %2.00
  • BITCOIN 66.900 %-1.65
  • ETHERIUM 2.628 %-2.18
18°

Amsterdam Haberleri

Amsterdam haberleri ve güncel Amsterdam gelişmeleri, Amsterdam ile ilgili tüm video, Amsterdam fotoğrafları ve Amsterdam haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Hollanda ve Belçika demir yolları işbirliğinde Amsterdam-Brüksel arasındaki mesafeyi 2 saate indirecek direk tren seferleri Aralıkta başlıyor.

HOLLANDA

Hollanda’da yaşayan çift dilli çocukların Türkçe eğitimine önem veren Tulip Enstitüsü, Amsterdam’da ilk Türkçe çocuk kitapları koleksiyonunu açtı.

HOLLANDA

Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri Roma. Ancak Hollanda’nın başkenti Amsterdam ikinci sırada yer alıyor.

HOLLANDA

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı’nın desteğiyle Amsterdam’da düzenlenen etkinlik Türk firmalar ile Avrupalı yatırımcıları bir araya getirdi.

BELÇİKA

Amsterdam’dan Londra’ya giden Eurostar trenlerinde yeni uygulama başlıyor. Bu sayede pasaport kontrolü için trenden inmeye gerek kalmayacak.

HOLLANDA

T.C. Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy, Amsterdam Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide gençler ile bir araya geldi.

HOLLANDA

Amsterdam’da bulunan Yas Kafesi, gençlerin bir araya gelerek acılarını konuşmasına olanak sağlıyor. Kafenin müşterileri günden güne artıyor.

HOLLANDA

Amsterdam Belediyesi gençlere daha fazla yardım etmek ve sokakların temiz kalmasını sağlamak adına, 2025 yılı Emlak Vergisi’ne (ozb) yüzde 27...

HOLLANDA

Amsterdam, Rotterdam ve Den Haag’da toplu taşıma ücretlerine zam geleceği belirtildi. Nedeni ise belediyelere ayrılan bütçede kesinti yapılması.

HOLLANDA

Schiphol Havalimanı, özellikle engelli ve yaşlı yolculara kolaylık sağlamak amacıyla kendi kendine hareket edebilen tekerlekli sandalye hizmetini başlattı.

HOLLANDA

Amsterdam Universitesi'nde yapılan bir araştırma göre demans, göz retinası yardımıyla ilk belirtiler ortaya çıkmadan yıllar önce tespit edilebilir.

HOLLANDA

Amsterdam’da Türk taksici, arabasına aldığı 2 kişi tarafından gasp edildi, soyuldu ve silah zoruyla aracın bagaja koyularak kaçırıldı. Polis zanlıları...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu