• DOLAR 34,30 %0.51
  • EURO 37,20 %0.38
  • ALTIN 2.990,61 %1.23
  • BİST100 8.980 %-0.25
  • BITCOIN 67.750 %1.09
  • ETHERIUM 2.626 %0.4
15°

Avrupa Haberleri

avrupa haberleri ve güncel avrupa gelişmeleri, avrupa ile ilgili tüm video, avrupa fotoğrafları ve avrupa haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Eğitim, meslek, yaşanılan ülke, kişinin yetenekleri maaşları ve kazançları etkiliyor. Peki Avrupa ve Türkiye’de yıllık ortalama gelir ne kadar? İşte...

ALMANYA

Tatili Türkiye’de geçirip Avrupa’ya dönen bazı gurbetçiler yanlarında getirdikleri altınları gizlemek için bin bir değişik yol izliyor ama yine de...

ALMANYA

Dünyanın en güçlü pasaportları açıklandı. Buna göre Hollanda, Almanya ve Fransa ilk 10’da yer aldı. Türkiye ise 93’ncü sıraya yerleşti.

ALMANYA

Avrupa’dan güncel haberleri takip etmek için WhatsApp grubumuza abone olun, sonhaber.eu ayrıcalığıyla haberler telefonunuza gelsin.

SAĞLIK

Afrika’dan yayılan Mpox (Maymun çiçeği) virüsünün ardından şimdi de oropouche virüsü ortaya çıktı. Brezilya'da 2 kişiyi öldüren virüs Avrupa'ya da...

ALMANYA

Avrupa'nın birçok ülkesinde okullar önümüzdeki hafta açılıyor. Bu nedenle hafta sonu Avrupa yollarında aşırı yoğunluk bekleniyor.

SAĞLIK

Güney Amerika ve Karayiplerde görülen ve aşısı olmayan Oropouche virüsü Avrupa’ya sıçradı. Almanya, İspanya ve İtalya’da 19 vaka tespit edildi.

ALMANYA

Tatilin bitişiyle birlikte Avrupa’ya dönüşler başladı. Gurbetçilerimizin sınır kapılarında bekleme süreleri 5 saati geçiyor.

ALMANYA

Avrupa’da yaşayan ve yurtdışı plakalı aracını geçici olarak Türkiye’de bırakmak isteyen gurbetçilerimizin uyması gereken 185 gün şartı nedir?

ALMANYA

Yaz tatilini Türkiye’de geçiren gurbetçilerimiz dönüş yoluna çıkmaya başladı. Dönüş yolundaki Avrupa ülkelerindeki akaryakıt fiyatlarını sizler için listeledik.

ALMANYA

Avrupa genelinde RoadPol organizesinde yılın ikinci hız kontrol haftası başladı. Hafta boyunca 11 ağustosa kadar ekstra kontroller yapılacak.

ALMANYA

Avrupa genelinde, Avrupa Trafik Polisleri Birliği (RoadPol) organizesinde yılın ikinci hız kontrolü haftası 5-11 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu