• DOLAR 34,25 %0.38
  • EURO 37,23 %0.43
  • ALTIN 2.978,88 %0.83
  • BİST100 8.874 %-1.43
  • BITCOIN 68.149 %1.71
  • ETHERIUM 2.622 %0.48
14°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika Maliye Bakanlığı, Hollanda sınırına yakın olan Kapellen kentinde Türk mafyasına ait olan iki lüks villanın açık artırma ile satılacağını...

BELÇİKA

Belçika’nın Flaman bölgesinde yer alan Leuven’deki beş Katolik okulunda öğrenciler ve öğretmenlere başörtüsü serbestliği verildi.

BELÇİKA

Açıklanan yeni verilere göre Belçika’da gayrimenkul fiyatları neredeyse yüzde 35 artış gösterdi. En fazla artış yüzde 51 ile Antwerpen’de görüldü.

BELÇİKA

Belçika’nın bir bölgesinde mağaza ve bisiklet hırsızlarına göz açtırılmayacak. Yakalanan kişilere direk para cezası kesilecek.

BELÇİKA

Türkiye’nin Brüksel Başkonsolosu Umut Deniz, 15 Eylül 2020'de başladığı görevini 31 Ağustos 2024'te tamamlayarak Türkiye'ye döneceğini duyurdu.

BELÇİKA

Eylül itibariyle yürürlüğe giren muayenesi gecikmiş araçlara verilen cezalar sürücüye pahalıya patlayacak. Bu ihlalde bulunan ek ceza ödeyecek.

BELÇİKA

Belçika’da bu hafta itibariyle bir dizi yeni düzenleme hayata geçirildi. Sizler için bu düzenlemeleri listeledik.

BELÇİKA

Sezonun ilk haftasında gerçekleşen Beringen Türkgücü-  Turkse Rangers karşılaşması oldukça heyecanlı geçti. Maç berabere bitti.

BELÇİKA

Belçika'da son 5 yılda, hükümetin tasarruf önlemleri ve artan maliyetler nedeniyle 604 temel ilaç piyasadan kayboldu. Uzmanlar acil önlem çağrısı...

BELÇİKA

Belçika’nın Flaman Bölgesi’nde yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte polis, özellikle okul çevresindeki asosyal hareketlere karşı harekete geçti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Belçika’da ilk kez 3D yazıcıyla üretilen titanyum kafatası bir köpeğe yerleştirildi. Indy adlı köpek ameliyat sonrası hızla iyileşti ve normale...

BELÇİKA

Ecolo Partisi adına Brüksel Parlamentosu'nda yer alacak başörtülü kadın vekil Farida Tahar, yemin ederek görevine başlayacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu