• DOLAR 34,25 %0.38
  • EURO 37,25 %0.49
  • ALTIN 2.994,74 %1.37
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %1.86
  • ETHERIUM 2.646 %1.34
13°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika’da trafik kontrollerinde, daha önce havaalanlarında kullanılan yeni tip uyuşturucu dedektörleri kullanılmaya başlandı.

BELÇİKA

Belçika'da her gün 14 çocuk okula giderken veya gelirken kaza geçiriyor. Uzmanlara göre özellikle motosiklet sürücülerin karıştığı kazalar önem arz...

BELÇİKA

Perakende ve toptan market zinciri Delhaize, kendi markası ile satılan rendelenmiş havuç kavanozlarını geri çağırdı.

BELÇİKA

Tatil için Belçika'dan Türkiye’ye giden gurbetçi ailenin aracı, yetkisiz kişilerce kullanıldığı iddiası ile bağlandı. Aileye 320 bin lira ceza kesildi.

BELÇİKA

Flaman Alkol ve Diğer Uyuşturucular Uzmanlık Merkezi’ne göre gençler arasında kumar alışkanlığı, genç kızlar arasında da uyku ilacı kullanımı artıyor.

BELÇİKA

Belçika'nın Antwerpen şehri, geçtiğimiz dönemde iklim protestolarında yapıldığı gibi, başka kişilerin aracının lastiğini indirenlere artık ceza verecek.

BELÇİKA

Belçika da 2025'ten itibaren sigara yasağı geçerli olan alanların arasında lunaparklar, oyun alanları gibi kamuya açık alanları da dahil edecek.

HOLLANDA

Belçika 1. Amatör Küme'de mücadele eden Turkse RangersTurkse Rangers, sezonun üçüncü haftasında Bree Beek'i 4-1'lik skorla mağlup ederek puanını 7'ye...

BELÇİKA

Belçika’da Diyanete bağlı Kevser Camii, belediyeye karşı açtığı 571 bin euroluk tazminat davasını kaybetti. Mahkeme belediyeyi haklı buldu.

BELÇİKA

Öğrenci Rehberlik Merkezleri (CLB’s) verilerine göre son iki yılda okullardaki zorbalık vakalarında ciddi bir artış söz konusu. Bunda sosyal medya...

BELÇİKA

Belçika’nın Limburg eyaletinde mücadele eden Beringen Türkgücü, sezonun üçüncü haftasında Koersel'e karşı 4-0'lık net bir galibiyet aldı.

BELÇİKA

Türkiye’nin yeni Brüksel Başkonsolosu Onur Sevim, Belçika’daki Türk toplumuna seslendiği bir yazı kaleme aldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu