• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
22°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Merkezi İstatistik Bürosu bu yıl Haziran ayında konut fiyatlarının bir önceli yıla kıyasla neredeyse yüzde 10 arttığını açıkladı.

HOLLANDA

KidsRights, Hollanda'nın savunmasız çocuklara yeterince ilgi göstermediğini ve temel çocuk haklarını ihlal ettiğini belirtti.

HOLLANDA

Hollanda'da özel sektörde kiralar, 2023'ün ikinci çeyreğinde yıllık yüzde 9,9 arttı. Amsterdam en pahalı şehir olurken, Eindhoven'da kiralar yüzde 1,7...

HOLLANDA

Wilders, Trump'a suikast girişimi sonrası sağcı politikacılara yönelik nefretin Hollanda'da da büyük olduğunu ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini söyledi.

HOLLANDA

Hollanda Senatosu, ciddi suçlardan hüküm giyen göçmenlerin süresiz oturma izni başvurularını reddeden ve sınır dışı edilmelerine olanak tanıyan yasayı onayladı.

HOLLANDA

Hollanda'da giderek daha fazla kişi gıda yardım kartına başvuruyor. Kızıl Haç, haftada 6000 kişiye yardım sağladığını açıkladı.

HOLLANDA

Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda ilk yarının ardından 1-0 geride olan Hollanda Milli Takımı teknik heyetinde ve basınında büyük bir tedirginlik vardı.

HOLLANDA

Rotterdam, açık denizlerde yapılan sörf sporunu şehir merkezine taşıyarak bir ilke imza attı. RiF010’da sörfçüler her 7 saniyede bir mükemmel...

HOLLANDA

Hollanda’da 4 büyük şehir, önümüzdeki yıldan itibaren şehir merkezine dizel yakıtla çalışan minibüs ve kamyonların girmesine yasak getirecek.

HOLLANDA

Hollanda’da konut fiyatlarındaki artış durdurulamıyor. Emlakçılar Birliği NVM, ortalama konut fiyatının 468 bin euro olduğunu açıkladı.

HOLLANDA

Elektrik şebeke işletmecisi TenneT, dağıtım ücretlerinin 2025 ve 2026’da düşeceğini ancak o yıldan sonra 2035’e kadar her yıl yüzde 5...

ALMANYA

UEFA Avrupa Şampiyonası biletlerinin yasadışı satışı konusunda uyarı yayınladı. Resmi site dışında bilet alınmaması tavsiye edildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu