Gorinchem kentinden 41 yaşındaki bir kadın polis memuru, eski partnerini öldürmeyi planlamakla suçlanıyor. Soruşturma kapsamında, aynı bölgeden 42 ve 19 yaşlarında iki kadın ve bir reşit olmayan kişinin de gözaltına alındığı ve daha sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Olayla ilgili olarak, sabit bir ikametgahı olmayan 37 yaşındaki bir erkek ve Ermelo'dan 19 yaşındaki bir erkek de gözaltına alındığını açıklayan Savcılık, polis memurunun 5 Haziran’da gözaltına alındığını ancak “soruşturma çıkarları” nedeniyle açıklamanın şimdi yapıldığını kaydetti.

Rotterdam polis biriminde görevli olan kadın polis memuru ve diğer beş zanlının tam olarak hangi suçu işlediği ve bunu nasıl yaptığı konusunda detaylı bilgi verilmedi.

Savcılık, soruşturmanın halen devam ettiğini, serbest bırakılan 3 kişinin de şüpheli olarak görüldüğünü belirtti.

Yapılan açıklamaya göre 5 Haziran Çarşamba günü gözaltına alınan polis memuru iki gün sonra sorgu hakimini karşısına çıkartıldı. 18 Haziran'da mahkeme heyeti, kadının 30 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi. Bu süre geçen hafta 60 gün daha uzatıldı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Hollanda’da hükümet trafik cezalarına ekstra zam yapmayacak Hollanda’da hükümet trafik cezalarına ekstra zam yapmayacak

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş