• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.236 %-0.55
  • ETHERIUM 2.534 %-0.12
19°
3 hafta önce BELÇİKA

Belçika’da araç muayenesini zamanında yaptırmayan sürücüler için ceza uygulaması geri dönüyor. Uygulama 21 Eylül itibariyle yürürlüğe giriyor.

3 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da, tıbbi gözetim olmadan zayıflamak için diyabet ilacı kullanan ve sağlık sorunları yaşayıp doktora başvuran kişilerin sayısı artıyor.

3 hafta önce BELÇİKA

Belçika federal polis, giderek yaygınlaşan QR kod dolandırıcılığı olarak bilinen 'quishing' konusunda vatandaşları uyanık olmaları konusunda uyardı.

3 hafta önce BELÇİKA

Türkiye’deki tatilinden sonra Belçika’ya dönmek için yola çıkan gurbetçi, Sırbistan’da hız sınırını aştığı için ehliyetini polise teslim etmek zorunda kaldı.

3 hafta önce HOLLANDA

NVWA ve polis, Rotterdam’da bir depoya düzenledikleri baskında yasaklı madde içeren zayıflama çayı Özlex Tea kutuları buldu. Bir kadın gözaltına alındı.

3 hafta önce ALMANYA

Almanya’nın Solingen kentinde düzenlenen festivalde gerçekleşen bıçaklı saldırıda 3 kişi öldü,  5 kişi yaralandı. Saldırgan henüz bulunamadı.

4 hafta önce HOLLANDA

Dijital film platformu Disney Plus, Hollanda’daki abonelik ücretlerine zam yaptı. Bunun yanında daha ucuz reklamlı abonelik fırsatı sunacak.

4 hafta önce HOLLANDA

Hollanda Halk Sağlığı Enstitüsü, henüz ülkede yeni Mpox varyantının tespit edilmediğini ancak önümüzdeki dönemde “muhtemelen” çıkabileceğini açıkladı.

4 hafta önce SAĞLIK

Araştırmalara göre, alt sosyal sınıflardan gelen çocuklar, kendilerini yüksek itibarlı meslekler için yeterli görmüyor ve seçimlerini ona göre yapıyor.

4 hafta önce BELÇİKA

Belçika’da haziran ayında yapılan seçimlerin ardından hükümeti kurma görevi üstlenen N-VA lideri Bart De Wever, Kral Philippe'ye istifasını sundu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu