Bu hafta sağanak yağışlar devam edecek. Yer yer güneş de kendini gösterecek ve sıcaklıklar 20 derece civarında seyredecek. Ancak meteorologlara göre, önümüzdeki haftadan itibaren yazın geldiğini hissedeceğiz.

Perşembe sabahı güneşli başlayacak, ancak güneydoğudan başlayan bulutlanma, sabah saatlerinde burada gök gürültülü sağanak yağış olasılığını artıracak. Öğleden sonra, ülkenin doğusunda da gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Batı ve kuzey bölgelerde ise hava kuru olacak. Sıcaklıklar 19 ile 22 derece arasında seyredecek.

Perşembe akşamı ve Cuma gecesi, birçok yerde yağmur ve gök gürültülü sağanak yağışlar olacak. Sıcaklıklar 14 dereceye kadar düşecek.

Cuma günü, ülkenin doğusu yeniden bulutlanma ve sağanak yağış ile karşılaşacak, yerel olarak gök gürültülü sağanak yağış görülebilir. Batı bölgelerinde ise hava kuru olacak. Ortalama sıcaklık 19 derece civarında seyredecek.

Cumartesi günü, yer yer hafif sağanak yağışların görülme olasılığı bulunsa da sıcaklıklar 20 derece civarında olacak.

Cumartesi gününden sonra, yaz gerçekten ülkemize giriş yapacak gibi görünüyor. Pazar günü bolca güneş ve daha sıcak havalar bekleniyor. Doğuda sıcaklıklar 24 dereceye ulaşabilir.

Önümüzdeki hafta ise doğudan gelen rüzgarlarla birlikte oldukça sıcak hava ülkemize giriş yapmış olacak. Hafta boyunca sıcaklıklar 25 ile 30 derece arasında seyredecek.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Hollanda’da 300 bin konutun kirası düştü: Kiranızda değişiklik olup olmadığını kontrol edin Hollanda’da 300 bin konutun kirası düştü: Kiranızda değişiklik olup olmadığını kontrol edin

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş