• DOLAR 34,03 %-0.09
  • EURO 37,86 %-0.24
  • ALTIN 2.802,90 %0.00
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.542 %2.78
  • ETHERIUM 2.396 %3.35
20°

Avusturya Haberleri

Avusturya haberleri ve güncel Avusturya gelişmeleri, Avusturya ile ilgili tüm video, Avusturya fotoğrafları ve Avusturya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


DÜNYA

Avusturya’da bu ay yapılacak seçimlerde nasıl ve nerede oy kullanılır? Kimler oy kullanabilir? Yurtdışında oy verilir mi? işte tüm soruların...

DÜNYA

Bir enerji şirketi, 2022’de yapılan haksız fiyat artışı nedeniyle, 320 bin müşterisine geri ödeme yapacak. Müşteriler, VKI üzerinden başvuru yapabilir.

DÜNYA

Avusturya'da Mart ayında yürürlüğe giren kanun uyarınca ilk kez aşırı hız yapan 17 yaşındaki bir sürücünün aracı açık artırmayla satılacak.

DÜNYA

Avusturya'da eylül ayında yapılacak genel seçimler için 7,6 milyon oy pusulası basılacak. Seçmenler mektupla da oy kullanabilecek.

DÜNYA

Avusturya hükümeti zorla evlilikleri engellemek için evlenme yaşını 18’e çıkartırken, akraba evliliklerine de yasak getirdi.

DÜNYA

Avusturya'da son bir ayda 3 kişi arı sokması sonucu hayatını yitirdi. Uzmanlar özellikle içecekleri tüketirken dikkatli olunması tavsiyesinde bulundu.

DÜNYA

Avusturya’da 'Klimabonus' ödemeleri hak sahiplerine 2 eylülden itibaren otomatik ödenecek. RSa ve RSb kupon gönderimleri de eylülün ilk haftası başlayacak.

ALMANYA

Danışmanlık şirketi Deloitte araştırmasına göre Avusturya’da konut fiyatları Almanya, Fransa ve Hollanda’dan da yüksek.

DÜNYA

Avusturya’nın Viyana bölgesinde basına yansıyan ve Suriyeli bir ailenin aylık 6.000 euro yardım ödeneği almasıyla ilgili bir haber büyük tartışma...

DÜNYA

Avusturya’da hükümetin önümüzdeki yıl için emekli maaşlarına yapacağı zam netleşmeye başladı. Maaşlar yüzde 4,5 ila 4,7 arasında artacak.

DÜNYA

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı (YTB) Abdullah Eren, Avusturya’da vatandaşlarımızın yaşadığı ırkçı saldırıların takipçisi olacaklarını belirtti.

DÜNYA

Avusturya'nın başkenti Viyana'da son günlerde Türk gençlerine saldıran gruplar ortaya çıktığı belirtiliyor. Büyükelçilik devreye girdi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu