• DOLAR 34,24 %0.36
  • EURO 37,21 %0.40
  • ALTIN 2.990,36 %1.22
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.750 %2.08
  • ETHERIUM 2.656 %1.1
14°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Yapılan son açıklamaya göre, Flaman Bölgesinde belediyelerin kestiği ceza 2019’dan bu yana üçe katladı. Geçen yıl 124 milyon euroluk ceza...

BELÇİKA

Belçika’da bu hafta, bebeklerde solunum yolu enfeksiyonlarının en önemli nedeni olarak görülen RSV virüsüne karşı yeni ilaçla ilgili kampanya başlatıldı.

BELÇİKA

Belçika’da aracınızın deposunu doldurmak için bir gün daha bekleyin. Çünkü Cuma günü akaryakıt ve kalorifer yakıtı fiyatları düşüyor.

BELÇİKA

Hollanda’da artan sigara fiyatları, tiryakileri daha ucuz alışveriş yapmak için Belçika, Lüksemburg ve hatta Türkiye gibi ülkelere yönelmeye zorladı.

BELÇİKA

Antwerpen Belediye Başkanı Bart de Wever, ambulans kaçırma olayına ilişkin “sorumlular çoğunlukla yabancı kökenli gençler” yorumunu yaptı.

BELÇİKA

Misafir olarak Türkiye’ye giden Belçikalı kadın, Kur’an-ı Kerim’den etkilenerek Müslüman olmaya karar verdi.

BELÇİKA

Belçika’da özellikle pandemi döneminden sonra 15-45 yaş arasındaki kişiler arasında intihar vakaları arttı. Her gün ortalama 4 kişi intihar ediyor.

BELÇİKA

Belçika’da bir hastaya müdahale etmek için gelen sağlık çalışanları, ambulansın kaçırıldığını görünce şoke oldu. Olay tepki çekti.

ALMANYA

Avrupa’nın batısında yaz bitti. Hollanda, Almanya ve Belçika’da bugünden itibaren yağmur ve şiddetli rüzgarla birlikte sıcaklıklar da düşecek.

BELÇİKA

Belçika’da hükümet görüşmeleri devam ederken masaya, vatandaşlara kolaylık sağlayacak bir tasarı geldi. Süpermarketlere ATM yerleştirilebilir.

BELÇİKA

Belçika’da kiralar aşırı artmadı ancak ev bulmak giderek zorlaştı. Bu yılın ilk yarısında kiralanan ev sayısı yüzde 35 düştü.

BELÇİKA

Hollanda’da Erasmus Üniversitesi İsrailli kurumlarla işbirliğini dondururken, bir tepki de Belçika’nın Elsene Belediyesi’nden geldi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu