• DOLAR 34,24 %0.08
  • EURO 37,07 %0.11
  • ALTIN 3.013,41 %0.71
  • BİST100 8.841 %2.16
  • BITCOIN 66.900 %-1.65
  • ETHERIUM 2.628 %-2.16
18°

Ceza Haberleri

ceza haberleri ve güncel ceza gelişmeleri, ceza ile ilgili tüm video, ceza fotoğrafları ve ceza haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Hollanda’da demiryolu geçitlerine kurulan kameralar sayesinde bu yıl şubat ayından bu yana 6 binin üzerinde ceza kesildi.

HOLLANDA

Temmuzda yürürlüğe giren Cinsel Suçlar Yasası uyarınca, ilk kez Rotterdam’da 33 yaşındaki bir adama, sokakta bir kadını taciz ettiği için...

HOLLANDA

Hollanda'da iki sosyal medya fenomenine, yasa dışı yatırım şirketi Grinta Invest ile işbirliği yaptıkları için toplam 800 bin euro para...

HOLLANDA

Hollanda’da asosyal davranışlar sergileyen düğün alayında yer alan, birisi damada ait 3 araca el konuldu. Olayda sekiz ceza kesildi.

ALMANYA

Almanya’da kiracıların cezalarla karşı karşıya kalmamaları için bazı kurallara riayet etmesi gerekiyor. Kurala uymayana yüklü para cezaları kesiliyor.

BELÇİKA

Yapılan son açıklamaya göre, Flaman Bölgesinde belediyelerin kestiği ceza 2019’dan bu yana üçe katladı. Geçen yıl 124 milyon euroluk ceza...

TÜRKİYE

Türkiye’de geçirdiği tatilinde aracında bazı değişiklikler yaptıran gurbetçiye, dönüşte Kapıkule Sınır Kapısı'nda yaklaşık 44 bin euro ceza kesildi.

BELÇİKA

Eylül itibariyle yürürlüğe giren muayenesi gecikmiş araçlara verilen cezalar sürücüye pahalıya patlayacak. Bu ihlalde bulunan ek ceza ödeyecek.

ALMANYA

Almanya'da 1 Ekim'den itibaren kış lastiği türleri için yeni kurallar devreye giriyor. Bu logo olmayan lastiklere 120 euroya kadar ceza...

ALMANYA

Türkiye'de geçirilen tatil dönüşü yanında izin verilen miktarın üzerinde ürün ve sigara getiren gurbetçiler yüzlerce euro ceza ödemek zorunda kalıyor.

BELÇİKA

Belçika’da araç muayenesini zamanında yaptırmayan sürücüler için ceza uygulaması geri dönüyor. Uygulama 21 Eylül itibariyle yürürlüğe giriyor.

BELÇİKA

Belçika’da çocuğunun eğitimiyle ilgilenmeyen, okul parasını ödemeyen veya Hollandaca konuşmayan ailelere idari para cezası verilmesi düşünülüyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu