• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.399 %0.63
  • ETHERIUM 2.545 %3.1
20°

Fransa Haberleri

fransa haberleri ve güncel fransa gelişmeleri, fransa ile ilgili tüm video, fransa fotoğrafları ve fransa haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


FRANSA

Fransa’da bu haftadan itibaren emeklileri sevindirecek bir değişiklik olacak. İşte Eylül itibariyle yürürlüğe giren değişiklikler…

FRANSA

Fransa’da 71 yaşındaki Dominique P., eşine yıllarca cinsel saldırıda bulunmak ve onlarca erkeği de bu saldırılara katılmaları için organize etmekle...

FRANSA

Fransa’da  yeni eğitim ve öğretim yılında lise öğrencilerine 1008 euroya kadar destek verilecek. Üç aylık dönem için ilk ödeme Aralık...

FRANSA

Fransa’da yayınlanan son verilere göre nüfusun yüzde 10,7’si göçmenlerden oluşuyor. Bu göçmenlerin yüzde 34’ünün Fransız vatandaşlığı bulunuyor.

FRANSA

Fransa'da 15 yaş altı öğrenciler için okulda telefon yasağı denemeleri başlıyor. Öğrenciler, telefonlarını okul girişinde teslim edecek.

FRANSA

Fransa’da önümüzdeki aydan itibaren emeklileri sevindirecek bir değişiklik olacak. İşte Eylül itibariyle yürürlüğe giren değişiklikler…

FRANSA

Fransa’nın Besançon kentinde bir sandalye yüzünden çıkan tartışmada 17 yaşındaki Mali kökenli bir şahıs, 27 yaşındaki Yaşar Pektaş’ı bıçaklayarak öldürdü.

FRANSA

Sırbistan Gümrük yetkilileri Fransa’dan Türkiye’ye giden araçta yapılan aramada yaklaşık 25.500 euroluk altın takı ele geçirdi. Altınlara el konuldu.

FRANSA

Fransa’da eğitim masraflarını karşılamakta zorluk çeken aileler için büyük bir destek sunan okul yardımları bu ay hesaplara yatıyor.

FRANSA

Fransa'nın Mâcon bölgesinde 8 kişinin saldırısına uğrayan 19 yaşındaki Numan Toprakoğlu, yaşamını yitirdi. Türk toplumu adalet çağrısı yaptı.

FRANSA

Fransa’da yaşayanların günlük yaşamında bugün itibarıyla birçok değişiklik olacak. 1 Ağustos'tan itibaren asgari ücrete yüzde 2 zam yapılacak.

FRANSA

Fransa’da ikamet eden ve Türkiye’de geçirdiği tatilinden dönen gurbetçi aileye taşıdıkları zirai ilaç nedeniyle 3800 euro ceza kesildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu