• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
20°

Gurbetçi Haberleri

Gurbetçi haberleri ve güncel Gurbetçi gelişmeleri, Gurbetçi ile ilgili tüm video, Gurbetçi fotoğrafları ve Gurbetçi haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Gurbetçilerimizin yaşadığı ülkeye dönüşlerinde Türkiye'de bıraktığı yabancı plakalı araçlar trafiğe çıkabilir mi? Bu otomobilleri kimler kullanabilir?

ALMANYA

Yaz tatilini Türkiye’de geçiren gurbetçilerimiz dönüş yoluna çıkmaya başladı. Dönüş yolundaki Avrupa ülkelerindeki akaryakıt fiyatlarını sizler için listeledik.

ALMANYA

Gurbetçilerimizin izin dönemi bitmek üzere. Memleketten dönüşte bir ceza ile karşılaşmamak için yanınızda getirebileceğiniz şeylere çok iyi dikkat etmelisiniz.

HOLLANDA

Yabancı plakalı aracıyla Türkiye'ye giden gurbetçiler, kurallara uymadığı takdirde para cezası ödemek zorunda kalıyor veya araçları yurt dışı ediliyor.

ALMANYA

Tatil sonrası Almanya’ya dönmek için yola çıkan gurbetçi aile Bulgaristan’da kaza yaptı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

İstanbul yönüne gidecek olan gurbetçiler dikkat. Bolu Dağı Tünelinin uzatma çalışmaları başladı. Tünel 50 gün kapalı kalacak.

ALMANYA

Almanya’dan Kilis’e giden gurbetçi kadın yapay zekayı kullanan dolandırıcıların kurbanı oldu. Kadının ismine 3500 euro kredi çekildi.

TÜRKİYE

Edirne Valiliği bünyesinde Kapıkule’de yurda giren gurbetçilerimizin dostça karşılandığı ve rahatça dinlene bilecekleri ‘’Edirne Yöresel Cafe’’ açıldı.

ALMANYA

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde ikinci kattaki evinin balkonundan düşen gurbetçi kadın hayatını kaybetti.

FRANSA

Fransa’da ikamet eden ve Türkiye’de geçirdiği tatilinden dönen gurbetçi aileye taşıdıkları zirai ilaç nedeniyle 3800 euro ceza kesildi.

ALMANYA

Yıllık izin süresini Türkiye’de geçiren de memlekete gidemeyen de pişman. Gidenler pahalılıktan, kalanlar havalardan şikayetçi.

TÜRKİYE

Gurbetçilerimiz karayolu ile Türkiye’ye giriş yapmaya devam ediyor. Son 1 ayda Türkiye'ye 1 milyon 164 bin 474 yolcu giriş yaptı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu